Városi kurír
A napi fontos.

Kazincbarcika szerint ORBÁN 1 GECI

0 285

Kazincbarcika a jelek szerint nem szívleli a kormányfőt, hiszen a könnyen átalakítható utcai feliratot napokig senki sem módosította. Simicska meg nyilván nem kér jogdíjat az idézetért.
[mnky_ads id=”10551″]

Napok óta csodájára jár Kazincbarcika városa a Mikszáth Kálmán és Babits Mihály utcák kereszteződésében elhelyezett köztéri alkotásnak, aminek sajátossága, hogy a keretbe helyezett elemeket tetszés szerint lehet színre forgatni, így azon bármilyen alakzat megmintázható vagy szöveg kiírható. A helyiek szerint a köztéri üzenőfalat gyerekeknek és szabadgondolkodóknak találták ki, amit előszeretettel használnak is, ám az ábra vagy a szöveg reggelre szinte mindig megváltozik, mert az arra járók “eltekergetik”.
[mnky_ads id=”10552″]

Most azonban napok óta mozdulatlan az üzenet, ami az aktuális magyar miniszterelnököt trágár jelzővel illeti. Érezhetően senkinek nem szúrja a szemét.

Kazincbarcika egyébként ellenzéki város. A Miskolc közelében fekvő, 26 ezer lakosú ipari város Borsod megye harmadik legnagyobb települése. 1994 óta mindig szocialista polgármestert választanak a helyiek. A mostani városvezető, Szitka Péter 2006 óta van hivatalában.

(Forrás: Facebook)

Kapcsolódó:

Ügyes vagy, geci?

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ