A KDNP-s, "akivel nem érdemes vitázni, meggyőzni nem tudod, normális meg nem lesz. Képviselőnek jó....." - Városi Kurír

Sorting by

×

A KDNP-s, “akivel nem érdemes vitázni, meggyőzni nem tudod, normális meg nem lesz. Képviselőnek jó…..”

Nagy dolog a szervilitás, annak is van “művésze”, mely címet -a nagy tolongásban- a héten mindenképpen a KDNP-s Vejkey Imre nyerte el. Nem tudni, hogy tudása ellenére, vagy annak hiányában tette kijelentését, mindegy is. Sok ilyen elvhű katonára van szüksége a regnálónak!

Hirdetés

Az elszállt agy esete….

Gulyás Balázs, a Magyar Hang publicistája vette észre, hogy a KDNP-s Vejkey Imre azzal vágott vissza a magyar kormányt ért brüsszeli kritikákra, hogy

azok, akik most Brüsszelből bírálnak, azok 1222-ben még törzsszövetségben éltek, nekünk meg már alkotmányunk volt.

 

Mindez szó szerint….

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Sok mindent hallottunk itt ellenzéki képviselőtársaimtól a felszólalások során, ezért felhívom a figyelmüket, hogy ne feledjék azt, hogy az Alaptörvény több mint egy törvény, a törvények törvényéről van szó. Ne feledjék, hogy az úgynevezett húsvéti Alaptörvény által hazánk 2011-ben újra visszatért az organikus jogfejlődés útjára! Ne feledjék azt sem, hogy a magyar nemzet legfontosabb jellemvonása közé tartozik az alkotmányosság szeretete! Ezért nem véletlen, hogy a II. András királyunk által éppen 800 éve kibocsátott Aranybulla, mely vetekszik a Magna Chartával időben és tartalomban, 1222-ben bocsátatott ki. Nagyon érdekes, hogy ma Brüsszelből éppen azok támadnak bennünket a jogállamisággal, akik akkor, 1222-ben talán még törzsszövetségi szinten sem voltak, mi pedig már, ugye, egy alkotmánnyal bírtunk.”

Szűcs Róbert Gábor volt diplomata, író reakciója….

“Vejlkey Imre KDNP : Akik most Brüsszelből bírálnak, azok 1222-ben még törzsszövetségben éltek, nekünk meg már alkotmányunk volt.” Ez nem vicc, bár annak tűnik. Lehet, idén már ezt a baromságot fogják tanítani, amit az ilyen barom kitalált.

Az lehetne a válasz, hogy amkor a frankok a Kr.u. 6. században megkeresztelkedtek, a magyarok még talán nem is léteztek önálló törzsként valahol a Volga és a Káma között, vagy máshol a sztyeppén.

De nem érdemes. A hülyével nem érdemes vitázni, meggyőzni nem tudod, normális meg nem lesz. Képviselőnek jó. Pistának jó lesz.”

Kapcsolódó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.