Hadházy Ákos: A kecskeméti városháza cecíliább Cecíliánál is!

A képviselő, aki arra adja a fejét, hogy utánajár az országban történő átverés-, korrupció-, visszaélés-gyanús ügyeknek, elengedhetetlen, hogy közérdekű adatigényléssel éljenek, hiszen ezekből tájékozódhat és tájékoztathatja Önt, meg Önt, mindannyiunkat, hogy mi történik a köz -vagyis a mi- pénzünkkel.

Hadházy Ákos is ezzel a megoldással próbálkozik, több-kevesebb sikerrel

Vasárnapi történetét Facebook-oldalán tette közzé:

“A kecskeméti városháza CECÍLIÁBB CECÍLIÁNÁL IS:

még a tisztifőorvosnál is pofátlanabb módon késlelteti az adatok kiadását.

A VESZÉLYHELYZETRE HIVATKOZVA a polgármesteri hivatal MEGTAGADJA EGY ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐNEK, hogy a város által épített kispiac és az egyik egyik óvodafelújítás dokumentumaiba betekinthessen!

Ez amúgy természetesen teljesen törvénytelen,

de ismét egy példa arra, hogyan él vissza a hatalom a vészhelyzettel (azaz mindannyiunk nyomorával). Ha Önök bármilyen olyan összefüggést felfedeznek, hogy milyen módon veszélyeztetné a járvány elleni védekezést, ha Vancsura István betekintene néhány pad és néhány négyzetméter térkő lerakásának dokumentumaiba, vagy megnézhetne egy 250 milliós óvodafelújítás dokumentációját, kérem ne habozzanak megírni!

Amúgy a piac még nem is biztos, hogy vészesen túlárazott, egyelőre ugyanis nem lelhető fel nyilvános dokumentum a költségekről

Csak azért kértem meg Vancsura képviselő urat, hogy kérdezzen utána, hogy összehasonlíthassam a hevesi horrorpiacokkal az árát. Az óvodafelújítás azonban

a becsült 157 milliós ár helyett 220 millió lett és ezért az árért egy elég korlátozott felújításra futotta. Pedig ebből a pénzből egy 500 négyzetméteres, új épületet is építhettek volna, tokkal, vonóval.”

vírusvariáns

Egy hozzászólás itt: “Hadházy Ákos: A kecskeméti városháza cecíliább Cecíliánál is!

  • 2021.02.22 - 08:54
    Közvetlen hivatkozás

    Ettől a mocsok fidesz bandától ennyi telik, a saját zsebük elönyben, el kell zavarni ezeket a patkányokat

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük