Sorting by

×

Kedd, de milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!

Úgy állnak a csillagok, hogy a horoszkópod nem mondhat mást, mint azt, hogy ez a nap sokaknak tartogat jó dolgokat, néhányunknak a “semmi extra” foglalja legjobban össze a várhatót, de rosszat nem ígér senkinek. 

Kos

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől. Ha nehezen tudja beosztani az idejét, akkor készítsen egy napi, vagy heti időbeosztás tervet magának, így sokkal könnyebben fog majd boldogulni. Becsülje meg a testét, nem teljesíthet mindig az erején felül.

… na és a szerelem…? Figyu!

Kedves Kos, a mai napon, meglehetősen sokat törheti a fejét azon, hogy hogyan is képzeli el szerelmi életét a jövőben. Eközben ne hagyja figyelmen kívül a jelen történéseit sem, valamint gondolja át alaposan a múlt tapasztalatait is, hogy valóban reális elképzeléseket alkothasson. Amennyiben úgy érzi, biztos a dolgában, akár még ma kezdje el megalapozni a megvalósítást is!

Bika

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek. Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük. Menjen el kirándulni a természetbe. Ha az időjárás nem kedvező hozzá, akkor tervezze meg a nyaralását. Remekül érzi magát és erejének teljében van. Használja ki ezt a remek periódust.

… na és a szerelem…? Figyu!

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren, kedves Bika! Talán megismer egy titokzatos és izgalmas valakit, vagy, ha már párkapcsolatban él, kedvese mintha kitalálná egy titkos gondolatát, hatalmas örömet okozva ezzel önnek! Dőljön hátra és élvezze a szerelem örömeit!

Ikrek

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat. Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen. Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén. Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

… na és a szerelem…? Figyu!

Ma rendkívül kíváncsi természete igen ambiciózussá teheti szerelmi téren, aminek következményeként, nagyon aktívan állhat a párkereséséhez, vagy párkapcsolatához. Ha szingli, akár egy randiig is eljuthatnak ma törekvései, ha párban él, akkor rendkívül izgalmas éjszakába torkollhat a napja, amit nagyon fog élvezni!

Rák

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos. Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival. Fennáll a veszélye, hogy ön figyelmetlenség miatt kisebb sérüléseket szenvedhet. Legyen óvatos.

… na és a szerelem…? Figyu!

A mai napon rendkívül vágyhat arra, hogy kedvesével minél több időt tölthessen. Ezt a legkönnyebben úgy érheti el, ha minél inkább igyekszik tevékenységeiben a maximalizmus helyett, csak arra szorítkozni, hogy, ami tényleg halaszthatatlan, vagy muszáj megcsinálni, csak azt hajtsa ki, minden mást napoljon. Legyen szerelmes a napjuk, kedves Rák!

<<<Van még kérdés? Nézz bele más horoszkópba is! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.