Connect with us

Bulvár

Kedden mindent vitt a miniszterelnöki butafon és Szijjártó intim háttérképének esete – …plusz egy kis Intim Pistázás…

Kedden mindet vitt a miniszterelnöki butafon és Szijjártó intim háttérképének esete
Megosztás

Nem új információ, -ha igaz?- hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy 2007-es Nokia E51-est vagy 6300-ast használ, ami a rossznyelvek szerit azért (is) praktikus, mert nyomon követhetetlen. Ez elsőre jó ötletnek tűnhet, nem nagyon lehet ugyan az Instagramot pörgetni vagy 8K-ban videózni, az alapfeladatokra azonba tökéletesek: lehet velük telefonálni, sms-ezni, több száz névjegy fér el bennük, és akár több mint öt napig is kibírják töltés nélkül.

Háttérkép-kihívás

Az Orbán-stáb -feltehetően, hogy kellemesebbé tegye az amúgy kánikulára hajazó keddünket- újabb kategóriájában -melyik is az?- kiemelkedőt forgatott arról, hogy „meglepetészszerűen rárontott Fidesz-potentátokra, hogy megmutassa nekünk, ki mit őriz háttérképként a telefonján.

Mutasd a háttérképed!

A felhívásra kormánytagoknak és EP-képviselőknek kellett a mobiltelefonjuk háttérképét megmutatni. Megtudhattuk, hogy Szijjártó Péter szemérmes ember, nem tett eleget a felszólításnak, mondván:

„hát, azt inkább megtartanám magamnak, Szilvi van rajta bikiniben”.

Deutsch Tamás viszont elsőre beleállt a kihívásba, és a Fidesz EP-listavezetője örömmel mutatta meg telefonján a legkisebb fiát. Utána Kubatov Gábor Fidesz-alelnök következett, ő is büszkén mutatta meg a kamerának a zárolt képernyőn látható magyar zászlót. Szentkirályi Alexandra, a kormánypárt főpolgármester-jelöltje is visszautasította a kérést, mint mondta, bár nagyon büszke rá, nem szeretné a lányát megmutatni a nyilvánosságnak.

… és jött Orbán miniszterelnök

„Zárolt képernyő? Az milyen? Nekem nincs zárolt képernyőm. Azt sem tudom, mi a zárolt képernyő”

–vicceskedett, majd elővette a zsebéből, amiben a kp-kötegeket is tartja nyomógombos Nokia telefonját.

@viktor_a_tiktokon Telefontéma #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #DeutschTamás #SzijjártóPéter ♬ Happy Summer – Vin Music

Kis fincsaság

Úgy tűnik a stáb egyszerre több klipet vesz fel Orbánnal, hiszen ha jobban megnézzük, az Azahriahot lecsávózó ous ugyanakkor, ugyanott, ugyanabban a ruhában készült. Nézzék csak!

Szerző