Sorting by

×

Keddi horoszkóp hétfőn? Bizony, jól látja! Az Ikreknek türelemre lesz szükségük, a Rákoknak eljön a “jó világ…”

Akik előre szeretnék látni, hogy mit ígér a keddi horoszkópjuk, azoknak itt a rendkívüli alkalom! Az élet minden területéra olvashatnak előrejelzést, beleértve Ámor lehetséges közreműködését is!

Kos

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott. Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit. Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét. Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

A szerelem terén….

Kedden könnyen elragadhatják az érzelmei, így érdemes most, szerelem, kapcsolat ide, vagy oda, kissé magában tartania a dolgokat, de legalább is semmiképpen se cselekedjen megfontolás nélkül, különben nagy károkat okozhatnak szavai erős érzelmi töltetük miatt. Adjon magának és szerelme tárgyának egy kis időt, hogy mindketten ráhangolódhassanak az új felállásra, s akkor rövidesen minden a helyes úton halad majd tovább.

Bika

Az idegesség nem fog javítani a hangulatán, ráadásul még meg is bánthat valakit miatta. Próbáljon meg lazítani és ne legyen dühös olyan emberekre, aki egyáltalán nem tehetnek arról, hogy most éppen rossz passzban van. Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon. Keresse fel a kedvenc éttermét, hiszen semmi rossz nincs abban, ha olyan helyen szeretne vacsorázni, ahol korábban is remekül érezte magát. Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

A szerelem terén….

Kedden legyen nagyon rugalmas és simulékony, ugyanakkor önmagához hű is, ha szerelemről van szó. Ha lelkiek, akkor a mélyen megélt érzelmeké, ha test, akkor az érzékiségé és gyengédségé legyen a főszerep, kedves Bika, alább ne adja magát senkinek! Ha most nem lehet tökéletes a pillanat, ne erőltessen semmit, inkább terelje a dolgokat, s üssék el valami könnyed dologgal az időt.

Ikrek

Ha nem tudja megfelelően felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akarja azt azonnal megoldani. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hiszen ha figyelmetlen, akkor sokkal könnyebben követhet el hibákat. Szükség esetén kérjen tanácsot a barátaitól. Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát.

A szerelem terén….

Szívügyei kedden nagyon impulzívnak és szenvedélyekkel telinek ígérkeznek, kedves Ikrek. Ha szingli, akkor meglehet, hogy ma egy olyas valakivel hozza össze az élet, akinél azonnal fellobbanhatnak a lángok, s nagy erők kezdhetnek el dolgozni a háttérben. Ha párkapcsolatban él, igen szenvedélyes és érzelem gazdag együttlétekre számíthat, így igazán izgalmasnak ígérkezik a mai nap.

Rák

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni. Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

A szerelem terén….

Ha kedden szívvel, lélekkel veti bele magát abba, amit szerelmi téren eltervezett, most nincs olyan, aki megállíthatná a megvalósításban, persze csak, ha elképzelései összhangban vannak szíve választottja programjaival, lelki állapotával. Beszélgessenek, sütizzenek, kakaózzanak egyet, s, ha már felettébb emelkedett a hangulat, sétáljanak haza, a többi majd magától kialakul, bárhogy is legyen!

<<< Több horoszkóp >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.