Keddtől láthatja, ahogy folyik el a pénze: beindultak a Sargentini-válaszhirdetések

Judith Sargentini nagyon kihúzta a gyufát, hirdetési kampányt zúdít rá a kormány az ön közpénzéből. Keddtől bármelyik “befalt” orgánumot megvásárolva egész oldalas reklámban kap a fejére rajta kívül Guy Verhofstadt és az elmaradhatatlan Soros György.

Dől a köz-lé….

A Ripost, Lokál, Magyar Hírlap és a Magyar Idők tetemes megrendelés birtokosai, így dől hozzájuk a közpénz a rendkívül tartalmas oldal megjelentetéséért. A reklám kiagyalói nem bíztak a kép elrettentő hatásában, némi szerintük alapvető igazsággal is borzolják a fogékony-lelket.

“Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége el akar hallgattatni minket, mert kerítéssel védjük hazánkat és Európát. Most a határvédelem jogát is el akarják tőlünk venni.”

A fenti hatásvadász mondatnak nagy baja, hogy nincs mögötte egy fia bizonyíték sem. Légből kapott hazugság, de jól cseng a sanyarú sorsáért valakit – bárkit – okolni akaróknak. Lássuk be, ők a célközönség, bár ők már “megvannak”, miattuk kár milliárdokat kidobni.

A lényeg valahogy lemaradt!

A Sargentini-jelentés nagy részét kitevő, Magyarországon dívó törvénytelenségekről sajnos helyhiány okán nem sikerült egy reklámban sem szót ejteni, nehogy összezavarjanak valakit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük