Kedves Oligarcha Urak! – nyílt levél a “Garancsi-Mészáros Utaztatási Iroda vélhető fejeihez”

Ez úton kérem, hogy következő repülős luxusútjukra magukkal vinni szíveskedjék! Önök 2018. október 16-án minden bizonnyal meg kívánják tekinteni a Madura United – Persipura indonéz bajnoki Liga 1-es labdarúgó mérkőzést, ami engem is nagyon érdekelne.

A Madura ugyanis ott lohol az éllovas Persib nyomában,

mindössze 8 ponttal van lemaradva, a Persipura pedig nem sokkal van mögöttük. Én már csak ilyen vagyok, érdekel az indonéz labdarúgás. Ez így volt, így van, és így lesz! Szóval mivel Önök nyilvánvalóan pont oda fognak utazni, engem pedig nagyon érdekel az Indonéz Labdarúgó Bajnokság, hiszen mindig e meccsek eredményeit nézem meg elsőnek a Nemzeti Sportban, ezért csatlakoznék Önökhöz. A kis kiruccanás voltaképpen egyikünknek sem kerülne plusz költségbe, hiszen Önök úgyis mennek, én meg csak olyan széket foglalnék, ami egyébként üresen maradna. Ráadásul amíg mi meccset nézünk, addig Árpi át tudna ugrani a közeli Hongkongba, intézni az ügyeit.

A mérkőzést egyébként a Kelet-Jáván található Gelora Bangkalan stadionban játszák,

így a mérkőzés után (mármint miután az öltözőben gratuláltam a fiúknak, meg elmondtam az értékelésemet a Mudura edzőjének, mert kell még javítani a hátrány ledolgozása érdekében) hajóval átmennék Önökkel együtt Balira is. Feltételezem ugyanis, hogy már holnap reggel indul a jacht a Földközi-tengerről a Csendes-óceán irányába, hiszen önök pont arra lesznek, és minden bizonnyal át akarnak ugrani Balira.

Azzal meg nyilvánvalóan jön Homolya Róbert, akivel egy hétig tanulmányoznám Bali vasúti közlekedését. Mármint a vízről néznék annak a hiányát. És persze még egyszer: mindez mindenkinek teljesen ingyen lenne, hiszen a repülő is, meg a hajó is pont arra megy, szóval én csak kitöltöm az egyébként üresen maradt helyeket. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy a szabadidőmben melyik oligarcha lopott pénzből vásárolt repülőjével vagy jachtjával utazom ingyen. Ez maximum egy rendes országban lenne korrupció.

Hajrá Magyarország, hajrá Madura United!

Maradok őszinte hívük,
Szabó Szabolcs

Rövid, egyszerű, logikus okfejtés arról, hogy miért Orbán repülője, amin egy hete pörgünk…..

Lendvai Ildikó: Repülős Viki – Repül a… repül a tisztesség, a jog, az erkölcs, a jóízlés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük