BanánköztársaságKiemelt hírek

A Kedves Vezető egészen kevés szót ismer már fel. Amit biztosan, az a Soros, a Gyurcsány, a háború, a győzelem két alakja: én győztem, mi győztünk, no, meg a pálinka bármilyen megjelenési formája

A Kedves Vezető egészen kevés szót ismer már fel. Amit biztosan, az a Soros, a Gyurcsány, a háború, a győzelem két alakja: én győztem, mi győztünk, no, meg a pálinka bármilyen megjelenési formája

Tegnap, mintegy 4,5 órára beköltözött a számba a fogorvos, a teljes asszisztencia, néhány borzasztó gép – érzésem szerint főként nehézmunkagépek lehettek – és pár bámész arra járó érdeklődő hallgató. Ennek okán egészen sötéten látom az életet, bár a doki szerint ez múló állapot. Mindegy, legyen úgy, de, a még élénken bennem rettegő emlékek, és az elszenvedett traumák miatt, most legfeljebb valami nemzeti tragédia megírására lennék képes, amitől végképp szeretném megkímélni önöket.

Viszont! A Kedves Vezető – bár kihagyta a pénteki, szokásos zsebszínházát – üzent az ő kedves népének Portóból

Elébb, persze valami félelmetesen infantilis módon fotózkodott a repcsije ajtajában, lám neki ilyen is van. Szép repülő valóban, tudjuk, a kultúra, meg minden, de azért ne nagyon köpködje tele szotyolával, és vigyázzon rá, mert el fogjuk majd venni. A böriben sok értelmét nem is látná.

Szóval portóból üzent, hogy nem igazán érti a GENDER fogalmát.

Annyi, de annyi mindent nem ért ő

Szinte semmit. Miért pont ez akadt meg neki, a jó ég se tudja. Az mondjuk tény, hogy a Kedves Vezető és a női nem vélhetően generálisan nincs valami harmonikus viszonyban. Úgy viszolyogni embert, úgy lenézni, megalázni, mint ahogy a nagy kipcsak főnök ezt teszi, bármilyen nőkkel kapcsolatos ügyben, nem sokat láttam.

Ugye, ő „nőügyekkel nem foglalkozik”, meg a „asszonyok dolga a picsogás”, a személyes kedvencem pedig a „…vinni kell a háztartást, hazajön az ember, aki dolgozott, őt el kell látni…”.

Bárhonnan is nézzük, elég meredek ez a kormányzati szintre emelt nagy honvédő háború a nőkkel szemben. Nyilván oka van ennek. Mély

Például Pityu, a haverom – írtam már róla, aranypofa – sem foglalkozik nőügyekkel már évtizede, amióta a kedves felesége a fején törte el a családi porcelán javát, merthogy Pityu, mint aktív pálinkaszabadságharcos, egy vadregényes hajnalban behányt az étkezőbe, amit aztán monoton egykedvűséggel kétnaponta meg is ismételt.

Pirike, Pityu olvasatában, azóta lenézőleg csak „asszony”, pedig retteg tőle, mint jó fideszes az ereszcsatornától, és a kénytelen-kelletlen nem is foglalkozik hm…nőügyekkel, csak hipotetikus módon, pedig nagyon szeretne. Tudják, az „ágytól-asztaltól” tipikus esete.

Szóval a Kedves Vezetőnek érthetetlen a férfiak és nők közötti egyenlőség. (Hozzá kell, tegyem, Pityunak is az, amióta a felesége legfeljebb 2 méteres közelségbe engedi magához.)

„Mi, keresztények, a gendert ideológiailag motivált kifejezésnek tekintjük, amelynek jelentése egyáltalán nem tisztázott…”

Értjük. Kár. Szemmel látható, hogy a Kedves Vezető egészen kevés szót ismer már fel. Amit biztosan, az a Soros, a Gyurcsány, a háború, a győzelem két alakja: én győztem, mi győztünk, no, meg a pálinka bármilyen megjelenési formája. Ezek mennek.

Újabban a repülő, stadion (ez közel sem könnyű szó. Vagy 15 milliárdot ér.), és a Lőrinc (ha venni kell kastélyt, repcsit, jachtot, a cechet állni bárhol) is. Esetleg a vár. Az is az “én váram” formában.

Ha valaki most megbotránkozna, csak nyugi!

Nem akarom bántani emberünket. Inkább aggódom érte. Mert valami pokoli nagy baj van ott, az szinte biztos. Merthogy nemcsak a gendert, de a szolidaritás, a demokrácia, a jog az etika, morál, a becsület, a tisztesség szavakat sem ismeri. Valójában a kereszténység fogalmát, értelmét sem, pedig lassan azzal kel és fekszik.

Alszunk még néhányat és valamelyik ócska, kendermagon tartott, lábszagú, rámás csizmás intézete kikutatja, hogy kisjézus Felcsúton született egy Makovecz stadionban.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

„Mi, keresztények”. Öcsém, most ez megy! Ehhez lenne eszed! Meg génbanknak lenni. Ahhoz is. Kereszténység! Mintha ismerné. Mintha érdekelné. Mintha, nem egy újabb eldobható kifordítom-befordítom köpeny lenne, amit, ha kell, hát magára ránt.

NE LOPJ, NE HAZUDJ. Légy könyörületes. Ez a kereszténység apafej! Ez a keresztény etika alapja. És itt nincs apróbetűs rész.

 

vezető

About Author

Comments (2)

  1. Mi meg nem értjük egy putriból százmazó kis hitler fogalmát… aki valaki akar lenni, de csak egy sötét muzsikus !!!!!

Szólj hozzá!