Kedves Vezető – magyar szótár: “…migránshadak dörömbölnek…” = nemzethalál készül, b@szki, Európának annyi, de Ő megment minket!

A Kedves Vezető belenézett a gömbjébe, hosszasan beszélt a jóistennel, nem tartom kizártnak, hogy egyenesen nemzeti konzultált is vele, majd kissé mélabúsan közölte az ő népével az ő rádiójában – a tévé azért felejtős, mert a szemünket már rég kilopta – „migránshadak dörömbölnek Európa minden ajtaján”.

Lefordítom, jó? NEMZETHALÁL készül, b@szki! Megint! Európa beledöglik, de minket majd ő jól megment. Itt tartunk!

Hurrá! Még szerencse, hogy szólt. Mert mi, birkák, meg azt hittük, hogy ezt a baromságot már rég elfelejtette, kapott rá erősebb gyógyszert, amitől állítólag hízik a delikvens, meg besárgul, ilyenek, de megéri, mert nem lesznek tőle vad látomásai. De, nem! Minden maradt a régiben. Újra ez a nyomorult track.

Gondolom, holnap már Soros is megjelenik, nem kizárt, hogy Gyurcsánnyal fog lángosrecepteket cserélni a parlament titkos pincéiben, ahol lehet, anno, még Révész Mártiriusz is józa….szóval arra járt. A fene tudja, de úgy tűnik, itt a baj nem kicsi.

Azt javaslom, most tegyünk le mindent a kezünkből, és konok egykedvűséggel induljunk el a legközelebbi kocsma felé

Józanul kibírni ugyanis képtelenség a nagy hírt:

„Nincs jó migráció, csak rossz migráció van. A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy.”

Ez a Kedves Vezető a szép száján esett ki, tán közvetlenül a jóistennel való nemzeti konzultáció után

Ez normális esetben rácsos ágyat jelent, és totális eltiltást a közös foglalkoztatóban, a kifestőzéstől. Csak itt nem normális már senki és semmi. Itt ő a miniszterelnök.
Mert, ha kicsit is próbálnánk értelmezni, amit ez a szerencsétlen kipréselt ma reggel magából – amit persze a túlélésre már évtizedek óta berendezkedett nép mindig került – akkor kiderülne belőle, hogy

a kedves Vezető a saját koordinátarendszerében most valahol Felcsút-alsón kergetné a pillangókat egy csinos fekete klottgatyában, pörköltszaftos képpel, és nem egy jobb élet reményében lopta volna szét az országot, pöffeszkedne a várban, a családja meg negyvenhat kastélyban.

Merthogy a Kedves Vezetőt a jóisten oda pottyantotta,

igen egy faluszéli vályogházba, ráadásul egy dúvad apával megáldva, aki még huszonéves korában is püfölte, mint a répát, ha a falu szélénél messzebb merészkedett, de ő elvágyott, mert nem olyan életet szeretett volna.

Megkapta. Mi is. Meg is érdemeljük! Mert, ha a Kedves Vezető, egy hozzá hasonló futóbolond nemzetvezetővel lett volna megáldva, akkor maradt volna ott, ahova most ő kíván mindenkit. Nem lett volna jobb élet. Merthogy neki már egy jobb élet reménye is migráció, és „Nincs jó migráció, csak rossz migráció van” és hétfőn már ezt fogjuk hallgatni a parlamentben 0-24-ben az államtikárai-csicskái szájából, meg ez fog szembeköpni minket a milliárdos propagandasajtójából.
Szintet ugrottunk. Ezt gyógyszerrel kezelni már nem lehet.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

vezető

One thought on “Kedves Vezető – magyar szótár: “…migránshadak dörömbölnek…” = nemzethalál készül, b@szki, Európának annyi, de Ő megment minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.