Kedves Vezető! Sértett istenséget játszol, pedig csak egy görbelábú kis puttó vagy!

A Kedves Vezető, mai parlamenti viszontválaszában hozta régi formáját. Ő oda repül, és azzal, akivel akar, és Timike macskája is ott gyógyul, ahol csak akar(ják), mert pénz van rogyásig. Meg arc is van, önteltség, gőg, nagyképűség, sutykóság. Az is rogyásig van.

Rendben!

Végül is ilyennek képzeljük egy szerény, hívő ember, egy plebejus, kereszténydemokrata „prime minister”, a köz alázatos szolgájának szerethető, szimpatikus lényét! Pont ilyennek!

És Vajnáné macskája is gyógyulhat akár a holdon is, te is megközelítheted Felcsútot Moszkva, meg Isztambul felől is, a repülőd megvan hozzá, mert amúgy meg mi közünk is van nekünk mindehhez?
Hogy mi? Az, hogy az USA-ból kivágott, és nálunk ideiglenesen állomásozó, migráns parókakészítő filmügyi biztos, az elmúlt nyolc évben nem csak Timike nagy szívéhez találta meg a kulcsot (hát nem kellett hozzá egy nagy rejtvényfejtés, az már egyszer biztos!), hanem ahhoz a 21 – azaz: huszenegy – milliárd forintocskához is, amit a NAV-tól jól elzárt kaszinói csengettek be a zsebébe, kizárólag a te döntésed révén! Az!

Hogy mi közünk van hozzá?

Az, hogy nélküled a NER-ben a fű sem nőhet, egy egészségeset szellenteni sem mernek szervilis szolgáid, lassan már öt forint sem cserélhet gazdát! Az!

Az, hogy ebben az országban egyedül a te döntésed, hogy ki lesz kőgazdag, de az is, ki szegényedik el! Hogy ki lesz nemzeti hős, és ki üldözött pária.

Az, hogy a nemzeti tőkésosztályból nem csak a tőkésosztályt képviseled egyszemélyben, hanem már a nemzetet is! Az!

Az, hogy sértett istenséget játszol, de ez a szerep nagy, egyre nagyobb,egyre kínosabb neked komám, mert nem isten, csak egy görbelábú kis puttó vagy!

De semmi gond! Csináld! Játsszuk akkor le! Kibírtuk a tatárokat, a törököket, az oroszokat.

Nehogy már a te bukásodat ne tudnánk pezsgővel megünnepelni

Ec-pec-kimehetsz … kivel repül hétfőn Orbán a Le Coq Arenába?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük