Kell egy jó hír? A Péterfy hálapénzmentes övezet! – Legalábbis elindult afelé….

Amikor egy szerettünk kórházba kerül alapesetben is hatalmas trauma. Az első gondolatok között beugrik, hogy kinek és mennyi hálapénz dukál. Le a kalappal az olyan orvosok, nővérek és ápolók előtt, akik minimálisnak mondható fizetésük ellenére ezt a gondot leveszik a hozzátartozók válláról.

A nyilatkozat

A  Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának dolgozói kijelentik, hogy  elkötelezett hívei a betegközpontú, minőségi, átlátható és biztonságos betegellátás megteremtésének.

Ezért a hálapénz minden formáját elutasítják.

Ruszkai Zoltán részlegvezető főorvos osztotta meg a nyilatkozatról készül képet,

[poll id=”48″]

A kommentekből:

“Nagyon szép! Tényleg nagyon szép. Csak csendesen azon gondolkozom, hogy 25. körül miből vesz kenyeret, aki netto 130 ezret kap? Nem bántás, csak ez is tény!”

“Erre már nagyon vártam,hogy valahol megvalósul!!! Nagy tiszteletem nektek!!!!!”

“Eddig is nagyra tartottalak benneteket,de ezért nagyon büszke vagyok rátok!:-)”

“Szép gondolat! Főleg,hogy felmerül a hálapénz lehetősége. Sok helyen még a köszönöm sem hangzik el a munkánkért! Pedig szerintem azt mindenhol szívesen fogadnánk!!!!!”

“Felvetődött bennem egy kérdés, hogy hány Egészségügyi Intézmény csatlakozott már a Péterfy Kórház “KÖZPONTI ANESZTEZIOLÓGIAI és INTENZÍV TERÁPIÁS Osztály” dolgozóinak példamutató NYILATKOZATÁHOZ?! Vagy legalább hányan támogatják ezt az egyedülálló törekvést!”

E-közben máshol?

Ha otthon panaszkodik, fizessen – 3-5.000.- forintot! – ennyiért megy lakásra a háziorvos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük