Képzelt följelentés

Tisztelt Rendőrség, Ügyészség, Akárki! Tudomásomra jutott, hogy Budapesten jól öltözött, mégis külsőre is bűnözőnek látszó, föltűnően merev, már-már debil arcú egyének bűncselekményeket követnek el, s Önök maguktól eddig nem intézkedtek.

Kétségtelen, az elkövetők elmeállapota vizsgálatra szorul, ám a megfelelő eljárás megindítása nélkül nem lehet kimondani, hogy cselekményük a társadalomra nézve semmilyen veszélyt sem jelent. És persze arról sem nyilatkozhat senki, beszámíthatók-e az elkövetők.

Amiről eddig tudni lehet:

2018. június 12-én a magát Hollik Istvánnak kiadó, bizonytalan külsejű személy vezetésével néhány fiatal, de nem fiatalkorú, bűnözőnek vagy tudatmódosított állapotban lévőnek, esetleg elmebetegnek látszó egyén lesorosozta és „fölmatricázta” az Amnesty International ajtaját, a bűnpártolást megvalósító „közmédia” jelenlétében.

Cirkuszolás a „csillagos ház” előtt

Ezután, fölbuzdulva az említett cselekményen, néhány hasonlóan merev, kifejezéstelen tekintetű fiatal „matricázta” meg és sorosozta le a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületet, történetesen éppen egy „csillagos ház” előtt cirkuszolva.

Náci előzmények

Tekintettel arra, hogy az említett cselekmények – amelyeknek folytatását ígérik – náci előzményeket juttatnak az ember eszébe, netán kifejezetten szándékosan utalnak rájuk, önmagukban is különösen veszélyesnek minősülnek; megzavarhatják a társadalom nyugalmát, netán ocsmány randalírozásokat válthatnak ki.

Uszító hatás

Fölhívom figyelmüket arra, hogy az ilyen cselekmények nyugalmas körülmények között is uszító hatásúak lehetnek. Magyarországon azonban nincsenek nyugalmas körülmények, tekintettel arra, hogy a „kormány(párt)” – közpénzek milliárdjait elsikkasztva és/vagy hűtlenül kezelve – hosszú évek óta folytatja a minden mértéktartást nélkülöző gyűlöletkeltést.

Megjegyzem: Önök emiatt sem indítottak eljárást.

A fenti cselekmények sértik Magyarország önazonosságát, különös tekintettel annak keresztény kultúrájára! S bár sem az önazonosság, sem a keresztény kultúra megsértésére nézve (még) nincs megfogalmazott büntetőjogi tényállás, de azt hiszem, ez Önöket, illetve a „jogalkotókat” és  „jogalkalmazókat” semmiben sem kell, hogy zavarja: simán el tudják intézni a dolgot visszamenőleg is. Irányadó lehet például a „kormány” CEU elleni eljárása, amikor is még el sem fogadott „törvény”  megsértésével vádolták meg, s éppen arra készülnek, hogy Magyarországról elüldözzék az egyetemet.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük