Kérdés Havasi Bertalanhoz!

Portálunk kedden levélben érdeklődött a miniszterelnök sajtófőnökétől, az egyre többeket izgató kérsésről, miért titok a miniszterenök távolléte. Válasz egyelőre nem érkezett.

A levél:

Tisztelt Havasi Bertalan úr, a miniszterelnök sajtófőnöke részére!

Az elmúlt héten a magyar sajtóban már találgatásokra adott okot, hogy hol van és mit csinál a magyar miniszterelnök. 

Az MTI által kiadott utolsó Orbán Viktort idéző híre augusztus 6-án 20:31-kor arról számolt be, hogy a magyar miniszterelnök részvétét fejezte ki a lengyel miniszterelnöknek a Horvátországban bekövetkezett tragikus buszbaleset miatt.

A múlt héten a horvát sajtóban feltűnt egy fotó, amin Orbán Viktor, magyar miniszterelnök a horvát köztársasági elnökkel vacsorázik. De ez csak sajtóhír, kommentálásra sem érdemes…

Ezt követően, két hetes “hallgatás” után Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán, kissé megkésve augusztus 20-án 21:24-kor megjelent egy ünnepi bejegyzés: “Ha esik, ha fúj, szenvedélyünk Magyarország!”

Azóta is semmi. Magyarul az ország közvéleménye, a magyar választópolgárok nem tudják, tudhatják, hol van az ország miniszterelnöke.

A ma 13 óra után kezdődött Kormányinfót Gulyás Gergely azzal a bejelentéssel kezdte, hogy kedd délelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vezetésével ülést tartott a kormány.

Magyarul ezen sem vett részt Magyarország miniszterelnöke.

Kérdések:

1. Jelenleg hol van és mit csinál Magyarország miniszterelnöke?

2. Orbán Viktor, kormányfő idei 2022-es szabadságát milyen időintervallumban vette ki? Magyarul mettől meddig volt szabadságon?

Köszönettel,

Kínyó Norbert

Szerkesztő kinyo.norbert@varosikurir.hu

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Amennyiben válasz érkezik, azonnal közzétesszük.

Kínyó Norbert

hegesztő

One thought on “Kérdés Havasi Bertalanhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.