Kerékbomba az M3-as autópályán

Csodával határos módon menekült meg a szinte biztos haláltól az az autós, akinek fedélzeti kamerája rögzítette a robbanást. Ne feledje, a leghétköznapibb autózás is egyre veszélyesebb, nemcsak a felelőtlen vezetők, de a véletlenek okán is.

Robbanás kb. 130-nál

A Bp-i autósok közössége nevű oldalnak küldte be a videót a robbanást szerencsésen túlélt autós, akinek fedélzeti-kamerája rögzítette a történteket.

“A felvételen, melyet lelassítottunk és kikockáztunk, jól látni, hogy milyen hatalmas gumidarab válik le a kamion kerekéről, közvetlen a szétrobbanást követően. Csak a szerencsének volt köszönhető hogy az esetet rögzítő autósnak nem csapódott neki, mert az éppen a belső sávban előzött. Már önmagában a szétrobbanást követő felhő is megijeszthet egy kevésbé rutinos sofőrt, de ha a gumidarab eltalálja, az nagy tempónál abszolút végzetes is lehet.”

-írják.

Az érintett autóvezető így kommentálja a történteket.

Tegnapi nap készült egy videó az autóm fedélzeti kamerájával. A történet: M3-as autópályán, Gödöllőről haladva, Aszód irányában a babatpusztai pihenő magasságában a belső sávon haladtam. A külső sávban haladó nyerges kamion vontatmányának bal hátsó kereke pont abban a pillanatban robbant szét. Szerencsémre a törmelékekből nem kapott az autóm így megúsztam egy balesetet.

Az autós mellett tehát ott ült maga “mázli istenség” is, de vajon mindig, mindenhol ott lesz? A válasz egyértelmű nem, tehát a legfontosabb, hogy mi vigyázzunk egymásra, mert ezzel vigyázunk önmagunkra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük