Kerítésen belül világszínvonalú az Echo-, a TV2 és a “köztévé, Érték és Minőség Nagydíjat nekik!

A keddi napot uralta a nemzetvezető idegenszívűekkel vívott ádáz harcának latolgatása, így nem kapott hírértékének megfelelő publicitást, hogy a kormánytévék micsoda megtiszteltetésben részesültek.

Érték és Minőség Nagydíjat mindegyiknek! – van humora a regnálónak….

díj honlapja szerint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

Nem tudni, melyik kitételről vélték úgy, hogy megfelel a fent leírtaknak, hiszen nincs köztük az elvtelen hátsónyalás, a hírmódosítás és a többi hőstett. Szegény, szegény Hír TV későn futott, így csak jövőre lehet a díj büszke tulajdonosa – de akkor kétszer! (szerk.)

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat

eseményeinek fővédnöke Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. A pályázathoz és a Kiírók Tanácsa munkájához szakmai segítséget nyújtott a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat idén három kormánypárti csatorna vehette át:

  • a közmédia hírszolgáltatásának alkotógárdája;
  • a TV2 Média Csoport Zrt. hírműsorai és alkotógárdája
ertek es minoseg
fotó: mti
  • és ECHO TV hír- és hírháttér műsorai és alkotógárdája.
parlament
fotó: mti

Az Echo Tv beszámolója szerint az elismerést Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, a televízió igazgatóságának elnöke vette át a Parlamentben. Az esemény után az Echo Tv vezérigazgatója, Farkas Boglárka arról beszélt, hogy tavaly december óta

„egy videószakkörből egy világszínvonalú televíziót sikerült létrehozni”.

És így?

Kálmán Olga és Vágó István is leleplezte a manipulátor Orbán-tévé közvetítését

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük