Révész Máriusz: ez nem egy-éjszakás kaland, (…) két-háromra is érdemes…..

Régen hallatott magáért Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős államtitkár, -mondhatnánk, inkább passzivan volt aktív- ám a tavasz szele őt is megcsapta. A héten Almamellékre volt hivatalos, ahol a Zselici Csühögő nevet viselő kisvasút újraindítását celebrálta.

Read more

Nem kidobott pénz a saját ámításunkra szánt 7.800 közmillió! – A magyarok egyre inkább Brüsszelt okolják a drágulás miatt

Kinyitotta ma már a kormány-csapot? Ha igen, hallhatta, hogy „Brüsszel” -jelentsen ez bármit is azon kívül, hogy egy európai város neve- miatt nem futja mindarra, amire egy éve még jutott pénze és persze azt is megtudhatja, hogy az Orbán-kormány ezzel szemben „jóságosan” megvédi akit tud, de törekszik arra is, hogy Ön se maradjon az árokparton. Nemhiába adtunk 7.800 milliót legutóbb a Rogán-különítménynek, hogy mindezt jól a szánka rághassa!

Read more

Rezsikutya – Hallotta már a kifejezést?

Az tudvalevő, hogy aki állatot választ társául, az előfordul, hogy előbb veszi meg kedvencének az ételt, mint magának. De mi van akkor, ha már nincs mit beosztani? Úgy tűnik, egyre többen szembesülnek ezzel és ilyenkor nincs más választásuk, mint egy menhelyet találni a szeretett kutyának-macskának. Igen ám, de az állatotthonok is hasonló cipőben járnak….

Read more

Remélhetőleg a tűzeset kivárja – Civilek gyűjtenek tűzoltóautó-javításra Tiszaföldváron

Jobban teszi Tiszaföldvár és környéke lakosa, ha fokozottan ügyel arra, hogy nehogy valami kigyulladjon, mert dübörgő gazdaságunkban nem jut pénz a tűzoltóautók nem korszerűre való cseréjére, de a javítására sem – számolt be a munkavégzésükhöz elengedhetetlenről a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság közösségi oldalán.

Read more

A megafonos Deák Dániel sűrű péntekje: bombafenyegetés, rendőrség és persze mindez a Facebook-ján közzé téve

Deák Dániel, a Megafon-csapat oszlopos tagja arról írt Facebook-oldalán, hogy valaki azzal fenyegette meg oldalán, hogy csőbombát rejtett el a lakásán, ami pár óra múlva felrobban. Deák kihívta a rendőrséget, de a tűzszerészek nem találtak robbanóanyagot a lakás átvizsgálása során. Érdekes: pont akkor esett meg vele ez az elitélendő eset, amikor új oldal indítására kényszerült a közösségi médiában!

Read more

Pin It on Pinterest