Sorting by

×

Márki-Zay: „örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje kapott mostanság apait-anyait a kampányban való szereplése okán. Most a Direkt36 oknyomozó riportjára reagált közösségi oldalán, amelyben az ellenzéki választási kampány színfalai mögé engedett bepillantást természetesen az Ő szemszögéből.

Tovább

“..Szó bennszakad…”: 2022 Magyarországán a Deák téren kéreget egy középiskolai tanár!

Be kell, hogy valljam: nem szoktam sírni, temetéseken se, nem vagyok az a típus. De látni egy fiatal tanárt, aki konkrétan koldul a Deák téren, közben mosolyogva meséli, hogy persze, csinálja tovább, de gondolkodik valamilyen másodálláson, mert máshogy nem lehet. A tanári kar jelentős része is így csinálja, mert nincs más út: félállásban vannak. Kell a pénz. De aki bent van, az is tolja este 9-ig, emiatt rengeteg gyerek apa/anya nélkül nő fel. Na, ezt nehéz volt könnyek nélkül kibírni – írta közösségi oldalán Tompos Márton, a fotó közzétevője.

Tovább

Gyurcsány Ferenc: a megalakuló kormányt törvénytelennek tekintjük – “Miértekről” és “mertekről” a parlamentben…. Frissítve a Kövér-reakcióval!

A miniszterelnök ma leteszi az esküt. Szeretném előtte tisztázni a Demokratikus Koalíció viszonyát a leendő kormányhoz. A megalakuló kormányt törvénytelennek tekintjük. Miért? Mert a törvényesség nem a jogszerűség látszata, hanem a törvényben rögzített népakaratnak való megfelelés. Márpedig ez a kormány megtörte a népakaratot, amikor megszállta és szétzilálta a köztársaságot. A nép nem adott felhatalmazást arra, hogy a kormány alkotmányellenesen az államhatalom kizárólagos megszerzésére törekedjen, márpedig Önök ezt teszik – kezdte napirend előtti felszólalását a DK elnöke a parlamentben.

Tovább

Kövér házelnök az ellenzékről: végre, azt kapták, amit megérdemeltek. (…) Akkorát estek arcra, mint az ólajtó, és ez már járt nekik!

Kövér Lászlót -elmondása szerint- különösen nagy örömmel töltötte el a 2022-es Fidesz-győzelem, ahogy a “miértjéről elmélkedett” azért, mert a kárörvendés “édesítette meg” számára az újabb 2/3-ot. “Na végre, azt kapták, amit megérdemeltek. (…) Akkorát estek arcra, mint az ólajtó, és ez már járt nekik….” Ilyen egy virtigli européer politikus, legalábbis Magyarországon!

Tovább

MZP pártot alapít, abban folytatja ködszurkálást

Különös pártot készül alapítani a volt összellenzék miniszterelnök-jelöltje, MZP. Szokása szerint ezt is végiggondolatlan, összevissza szólalómmal jelentette be, de ami leginkább feltűnő, a felütés: létrehozzuk a civilek pártját. Nem szeretnénk kötözködni, de szerintünk minden párt- eltekintve a beépített trolloktól- civilekből áll.

Tovább

Időjárás címszavakban: hétfő: meleg, napos, kedd: zápor, zivatar, szerdától: száraz, hűvösebb

A kánikulára hajazó hétvégén felbuzdúlva hidegzuhanyként érhet minket a hír: jövő héten 8-10 fokkal visszaáll az időjárás az ilyenkor szokásos hőfokra. Ennek ellenére senki ne dőljön a kardjába, csak átmeneti a lehülés, hétvégére újra süt majd a nap ezerrel

Tovább

Államfői beiktatás Orbánul

A szombat nagy nap volt Novák Katalin életében, hiszen nem mindennapos esemény, hogy államfőnek iktatják be az ember lányát. A ceremóniát Orbán Viktor kormányfő kiemelt fontosságú eseménnyé nyilvánította, amin feleségestől vett részt Ő maga is. Közösségi oldalán -jó riporterként- beszámolt a számára fontos történésekről.

Tovább

Őket fizetjük ezentúl miniszterként – Nyilvános az új kormány névsora

Lezárultak a kormányalakítási tárgyalások. Orbán Viktor miniszterelnök a köztársasági elnök felkérésének eleget téve lefolytatta konzultációit a kormányalakításról, megállapodott leendő kormányának minisztereivel a következő négy év közös munkájáról. Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken tájékoztatta az MTI.

Tovább

Időjárásjelentés csütörtökre – Ha nincs kedve kinézni az ablakon….

Van az úgy, hogy amikor csöng a vekker, -vagy pittyeg a telefon, vagy az okosóra- a háta közepére sem kívánja az ember, hogy felhúzza a redőnyt -elhúzza a sötétítőfüggönyt, kinyissa a spalettát- és kinézzen, hogy szemügyre vegye, borult, vagy derült-e az ég. Meg aztán abból, hogy akkor éppen milyen az időjárás, nem következik, hogy olyan marad egész nap! Ebben a kérdésben igyekszünk segíteni Pártai Lucia segítségével!

Tovább

Hadházy-reakció a belügy válaszára megfigyelés-ügyben: a Pegazus botrány után is ezt mondták…

A Blikk információi szerint Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának emberei végezhették az engedély nélküli megfigyeléseket Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, valamint a Ligetvédők pár tagja és egy ismert celeb ellen.

Tovább