Késsel fenyegette egy férfi a villamoson a gyerekeket - Városi Kurír

Sorting by

×

Késsel fenyegette egy férfi a villamoson a gyerekeket

Szidalmazta az iskolásokat, majd egy kést is elővett a villamoson az a férfi, akit egy munkába tartó kőbányai rendőr fogott el. Elfogással indult a napja annak a körzeti megbízottnak, aki 2022. április 29-én reggel 6 óra 50 perc körül a munkahelyére tartott.

Hirdetés

Közbelépett egy rendőr

A 3-as villamos X. kerületi szakaszán egy hangoskodó férfira lett figyelmes, aki először iskolásokat szidalmazott, majd egy kést vett elő a zsebéből. Ezt látva Balaton Krisztián rendőr zászlós azonnal szolgálatba helyezte magát, a kést pedig kivette a férfi kezéből. Mivel a villamos épp a kerületi kapitányság közelében lévő megállónál járt, a rendőr testi kényszert alkalmazva leszállította, majd előállította a kapitányságra a garázda utast.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az előállított 36 éves O. Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiderült, hogy a férfi ittas állapotban volt, valamint a kispesti rendőrkapitányság egy másik folyamatban lévő ügyben a körözését rendelte el. A villamoson utazó iskolás gyerekek az eset során nem sérültek meg.

Forrás

Ha kés villan, nem mindig végződik ilyen szerencsésen

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.