Kék fény

Késsel támadtak egy nőre egy újbudai villamosmegállóban

Még péntek este egy férfi Budapesten, a XI. kerületi Kőérberek megállóban péntek este minden előzmény nélkül előkapott egy kést, és szurkálni kezdte a villamosra egyedül várakozó nőt – számolt be a police.hu.

A férfi ellen hajtóvadászat indult, a feltételezett tettest három napon belül fogták el a rendőrök

A zavartnak tűnő ismeretlen egyetlen szót sem szólt, miközben a nő kiabált és védekezni próbált. A támadó végül felhagyott a szurkálással és elmenekült. A sértett először főnökét és barátját hívta, a rendőröket ők értesítették. A 33 éves nőt kórházba vitték.

Az, hogy csak könnyű sérüléseket szenvedett, csak a szerencsén múlt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal hajtóvadászatot indított az ismeretlen tettes ellen. A járőrök, illetve a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai átfésülték a környéket, és az életvédelmi nyomozók tanúkat kutattak, és elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit.

A hajtóvadászat eredményeként a XI. kerületi járőrök hétfőn elfogták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 28 éves budapesti lakost.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A tettest a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi tagadta, hogy ő szurkált volna, a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Friss híreink

About Author