Gábor György: két hét karantén Orbánnak amott! Micsoda két hét szabadság és felszabadulás emitt!

Az az ócska nagy helyzet, hogy ezt valaki kitalálta, valaki elhatározta, valaki eldöntötte, valaki megfogalmazta, valaki leírta, valaki elrendelte, s valaki belerakta a Magyar Közlönybe. Engedelmesen, olajozottan, nem parancsra, hanem szabad akaratból.

Ám a legócskább az egészben az,

hogy ha a kínai és az orosz vakcinát is a kormány volt szíves, volt képes és volt bátor megrendelni, ugyanis a kínai és az orosz vakcinákat a hivatalban lévő magyar kormány rendben találta, akkor miért kell mostantól eltitkolni azt, hogy mivel oltották be az embereket?

Miért kell szégyellni a kínai vagy az orosz vakcinák feltüntetését az oltási könyvekben?

Miért üdvözlendő, hogy ezzel a diktatúrákra oly jellemző hazug, megtévesztő és a következményeket hárítani igyekvő példátlan ötletével még a statisztikai számításokat is ellehetetleníti, a különböző vakcinák különféle, egymástól eltérő hatásainak egy, két, öt, tíz év múlva elemzendő kötelező gyakorlatát jelentősen megnehezítve, s mostantól csak a különféle kormánylistákon megjelenő adatsorokat kedvükre és érdekeiknek megfelelően összekócolva, meghamisítva vagy egészen egyszerűen még átláthatatlanabbá és független elemzők számára megközelíthetetlenné téve?

Vagy csak a lengyelekkel kíván szkanderezni a miniszterelnök, „ki bírja tovább” jeligével,

azt kóstolgatva, hogy a lengyelek beutazási rendelkezését követően (ami ebben a formában egyértelműen Magyarországot célozta meg, hiszen az egész EU-n belül kizárólag itt oltanak orosz és kínai vakcinával), ha most ezt ő egy újabb rendelkezéssel megpróbálja ellehetetleníteni, ki fogja előbb elrántani a gépet? Who blinks first?

Akárhogy is, piszkos szempontjaik arra feltétlenül alkalmasak,

hogy az eddigi hazugságaikat, még a pandémiát is személyes biznisznek tekintő hozzáállásukat és felelős kormányzásra való totális alkalmatlanságukat tetézve mostantól még jobban elbizonytalanítsák az amúgy is egyre bizonytalanabb helyzetbe taszított és kényszerített, hülyének, félrevezethetőnek és agyonmanipulálhatónak nézett lakosságot.

De minden rosszban van valami jó!

Alig várom már, hogy Orbán lengyelországi látogatásra utazzon, s az országba való belépéskor rögtön két hét karantént mérjen ki rá az ottani hatóság, mint mindenki másra, aki nem az EU által jóváhagyott, vagyis kínai vagy orosz vakcinával lett beoltva.

Emberek! Két hét karantén Orbánnak amott! Micsoda két hét szabadság és felszabadulás emitt!

Forrás

<<< Friss híreink! >>>>

fővezér, figyelmeztetés

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük