A gödör és az Ő alja: két szaloncukor és egy üdvözlőkártya volt a karácsonyi ajándéka a Pest megyei rendőröknek

Mekkora volt a felháborodás egy hete, amikor kiderült, hogy krumpli-alma kombóval köszönték meg a dolgozók éves munkáját egyik minisztériumunkban. Persze akkor még nem tudhattuk, hogy ez még ennyi sem! És lett….

„Köszönöm, de ezt a két szaloncukrot majd eldarabolom a 3 gyermekemnek. Kérem inkább tovább ne alázza az állományt”

– írta az egyik megajándékozott.

A Pesti megyei rendőrségtől kapott csekély karácsonyi ajándékra panaszkodott a Zsaruellátó Facebook-oldalának egy megajándékozott:

„Kedves Zsaruellátó! Megkaptuk a karácsonyi ajándékunkat Pest megyétől. Nagyon örülünk neki és egyben megalázónak érezzük. Ennél többet ért volna egy képeslap. Köszönöm, de ezt a két szaloncukrot majd eldarabolom a 3 gyermekemnek. Kérem inkább tovább ne alázza az állományt. Jelentem megérkezett rendeltetésszerű helyére…”

– olvasható a panasz a Zsaruellátó a közösségi oldalán.

<<< Friss hírek! >>>

A kommentekből…

Két óra alatt több, mint 200 hozzászólás érkezett a poszthoz, ebből szemezgettünk:

„Felháborított az állomány ilyen mértékű semmibe vétele. Szégyen, hogy ennyit érünk.”

„Lehet itt siránkozni teljesen jogosan, de 2022-ben el kell menni mindenkinek szavazni és emlékezni kell erre és minden másra is, ennek tudatában a megfelelő helyre kell rakni a x-et.”

„Szégyenletes és megalázó! Életem legjobb döntését hoztam meg, amikor otthagytam ezt a pöcegödröt! Aki még maradt annak kitartást és kellemes ünnepeket persze!”

„Ti legalább kaptatok szaloncukrot, mi Káslertől egy szép levelet, amit csak az intézményvezető kapott meg, nyomtatott ki és tette ki a falra! Még a popóm sem tudom vele kitörölni, mert közös!”

„Mi Szentendrén a másik kis zacsiba 6db, gyerekeknek való adventi naptárból kikapart csokikát kaptunk”

„Gondolom ez miatt a remek ötlet miatt be rendeltek 5 riaszos kollégát hétvégén, hogy csomagoljanak. Mert másnap át kell adni az állománynak. Azóta pedig a középvezetők rohangálnak, hogy minden beosztott megkapja karácsonyig, mert darabra jelenteni kell…”

vakcina

5 thoughts on “A gödör és az Ő alja: két szaloncukor és egy üdvözlőkártya volt a karácsonyi ajándéka a Pest megyei rendőröknek

 • 2020.12.21 at 23:50
  Permalink

  Ha meg arra sem ebredtek fel az emberek, hogy a mentosoket par kilo almaval fizette ki ebben a jarvanyos tulterheltsegben a retkeskormu kasler, azok most a sakat borukon tapasztalhattak a rendszer nagylelkuseget…. Hat megerte a legnehezebb korulmenyek kozott is szolgalatot teljesiteni, magatehetetlen embereket rendori eroszakkal kitoloncolni a lakasukbol…. Hat igy jartatok….Kerdezzetek meg sintersanyat, o hany szem szaloncukrot kapott? Neki legalabb 3 jar, hiszen o a gore!

 • 2020.12.22 at 08:40
  Permalink

  Mekkora a kontraszt a két szem szaloncukor,és aközött,hogy pl matolcsi bankjában százmilliókat osztottak szét.
  Miért ér többet a bankban dolgozók munkája a rendőrökétől,vagy akár az egészségügyi dolgozókétól?Két szem szaloncukor…Inkább ne adtak volna semmit.Ez mindennek a legalja

 • 2020.12.23 at 06:33
  Permalink

  Én nem igazán kedvelem a zsarúkat.. kimondottan a Szentenreiket meg rühelem 🙂
  (ellopták a tgk-mat a vasazók. mi találtuk meg, erre azok azt mondták – bedobálták hozzájuk! mikor kértem adataim titkos kezelését – elutasították… visszavontam a feljelentésem – erre ellenem nyomoztak és elítéltettek – hatóság félrevezetésért!!!)
  de mint mixeres sofőr – nem teljes évért is – 20ezres MOL kártya + 160ezer KP… 🙂
  ezt hivják pulyka pénznek 🙂

 • Pingback: Mi lesz velünk, veletek gyerekek? - Egy rendőr elmélkedése a kötelező "oltakozás" kapcsán - Városi Kurír

 • Pingback: "Buktátok az idei szaloncukrot.... ez lesz helyette" - 2021-es karácsonyi előtt rendőralázás - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest