Kék fény

Ketten meghaltak a Vásárosdombónál történt balesetben

Vásárosdombó

Vonattal ütközött egy személyautó Vásárosdombó állomás közelében vasárnap reggel, a balesetben ketten meghaltak – közölte a Mávinform és a rendőrség.

A baleset Vásárosdombón, a József Attila utcai vasúti átjáróban történt, az autóban egy férfi és egy nő életét vesztette

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írta: a baleset miatt nem közlekednek a szerelvények Vásárosdombó és Sásd között, az utasokat pótlóbuszok viszik. 

Tájékoztatásuk szerint a balesetkor a fénysorompó jól működött. 

A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon késésekre kell számítani.

Egy újabb baleset Rábacsanaknál

A Csornáról Pápára 9:05-kor elindult személyvonat (31927) oldalának ütközött egy személygépkocsi Rábacsanak közelében. Az átjáróban a fénysorompó jól működött. A balesetben senki sem sérült meg.

A helyszínelés végéig – várhatóan 12-13 óráig – szünetel a forgalom Rábapordány és Egyed-Rábacsanak állomások között, emiatt pótlóbuszt rendel a vasúttársaság. A Pápa-Csorna vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

Halálra gázoltak egy férfit Pusztamonostornál

Halálra gázoltak egy férfit Pusztamonostor külterületén szombat éjszaka – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a 32-es főút 17-es kilométerénél történt. Egy személygépkocsi ütötte el a gyalogost.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat elterelik.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(MTI)

About Author