Ki a f@szom állította, hogy Finkelstein készpénzfizetési számlát adott Orbánnak?!

Szokásosan belehányt a nézők arcába Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, amikor a sajtótájékoztatón közölte, sem a Fidesz, sem a kormány nem állt semmilyen szerződéses viszonyban Birnbaummal, és Finkelsteinnel.

Noha Birnbaum egy svájci lapnak kiteregette, hogy a Fidesz Gyurcsány ellenes népszavazását, majd 2010-es választási kampányát ők találták ki, vitték a gyűlölet irányába az országot, ők adták Orbán kezébe a Soros elleni szemét, lejárató kampány ötletét, és stratégiáját.

Normális ember eddig is tudta, hogy Georg Orwell 1984-ét játsza a Fidesz az ország sötétebbik részével.

Meg a bizonytalanokkal. Nem is akartak sose tisztán játszani. Kizárólagos hatalom kell.

“De nem tisztelem a polgárt, nem adom meg neki a döntés jogát, hanem átmosom az agyát, hogy álljon be a rendbe, aminek minden rezdülését én figyelem!”

Ez folytatódik most is. Ki a f@szom állította, hogy Finkelstein készpénzfizetési számlát adott minden traccsparti után Orbánnak?

Gulyás kiáll, és megint hazudik a lényegről.

Ami az, hogy Birnbaum, és Finkelstein irányította őket, ők találták ki azt a hazugság áriát, amivel ezek a rohadékok megmérgezték az ország lelkét, és elvették a józan eszét. Már akiét lehetett. Gulyás megint folytatja a néphülyítést.

Ha nincs számla, akkor nincs is viszony a Fidesz, és a kampányguruk között.

A probléma csak az, hogy Orbán, a Főmérnök maga elismerte korábban, hogy az azóta meghalt Finkelstein tanácsokat ad neki, éppen “két napja volt nála”. Csak megjegyzem, hogy a magyar Polgári törvénykönyv állítólag a Fideszre is vonatkozik. Az pedig a visszterhesség vélelmét tartalmazza, vagyis azt, ha a felek közti viszonyból más nem következik, akkor egy szolgáltatásért cserébe fizetség jár. Tehát Finkelstein se Orbán két szép szeméért utazgatott ide, majd halála előtt elmondta ezzel kapcsolatban, hogy sikerült megváltoztatnia a világot, mégpedig úgy, hogy rosszabbá tette.

Gulyásék nem tudnak kikeveredni a hazugság spirálból, de fel se merül bennük, hogy valaha is igazat kellene mondani. Ez a rémisztő ezekben az emberekben. A hideg szemétség, a mérhetetlen cinizmus, ahogy a saját idióta híveiket most is kezelik.

Hát persze.

Tudták, hogy nem lehet köztük hivatalos kapcsolat. De Finkelsteinnek Orbán kampány gurujával, a Kanári szigeteken luxuskurvázó Habonnyal volt közös cége Londonban.

Finkelstein halála után Habony ennek döntő részét meg is szerezte. Ezen kívül a svájci lap szerint Finkelstein-Birnbaum párosnak a kormány áltársadalomtudámonyos kifizető helyével volt szerződése, a Századvéggel.

Tehát nem Orbán kezébe nyomták a számlát.

Ha a buta magyar hajlandó lenne belegondolni, akkor tudná, itt is a Fidesz- Simicska módszer működik. Építünk Vietnamban, Szíriában kórházat, stadiont Romániában. Minden száz forintból tízbe kerül valóságosan az építkezés, kilencven meg céghálókon, és bankszámlákon keresztül visszafolyik Orbán zsebébe, ahonnan oszt a hűbéreseknek.

Orbánék ezért is gyűlölik Sorost, meg az Európai uniót.

Mert ők komolyan veszik a pénzügyi törvényességet, átláthatóságot, az alapvető jogokat, a véleménynyilvánítás szabadságát, az emberi méltóságot, amiken a Főmérnök naponta ezerszer gázol át csapatával. Mert ha nem tartanák rabszolgaságban az országot, akkor nem tudnák ellopni az uniós pénzeket, meg a magyarok munkájának eredményét.

Nyugaton nem tehetné zsebébe az ország vagyonát egy stróman közreműködésével, mert egy utcai rendőr is azonnal bevinné a tevékenységét látva. Nem várná az ügyészi parancsot. Nálunk meg az ügyészség határozatban fejti ki, hogy képviselőket lehet verni, ha választóik a véleményét akarják közzétetetni a közszolgálati televízióban. Itt nem lesz nyomozás a teljesen nyilvánvaló kormányzati bűnszervezet ellen sose.

Az Uniónak elege van

abból, hogy Orbán a nyugati polgárok adóiból beszedett uniós támogatásokat a családja felvirágoztatására költi. A tavaly bejött uniós pénzek 93 százalékát Mészároshoz köthető cégek nyerték el közbeszerzésben. Normális ember tudja, hogy ahol nem korrupció, hanem tényleges verseny van, ott ilyen sose történhetne meg. Már bejelentették, hogy a magyar kormányzat nem vesz részt, a Magyarország állapotáról megtartandó Európa Parlamenti vitán. Mert annak semmi értelme! Csak a Fidesz képviselői mondják majd a magukét.

A valósággal közeli viszonyt már rég nem ápoló Deutsch Tomcsi képvisel majd bennünket fröcsögve.

Ha másért nem, de ezért a szégyenért már rég buknia kellene a mocskoknak. Még azt hiszi Európa, hogy nálunk mindenki totálisan hülye, ha ilyenek a legjobbjaink, akiket oda kiküldünk.

De a lényeg, hogy a Főmérnök, aki saját szavai szerint utcai harcos, úgy be van sz@rva, hogy oda se meri dugni a képét. Elbújik a sloziban, fülel kifelé, mikor ül már el a zaj. Aztán kimászik, és közli a magyar rádióban a híveivel, hogy megint hazavágta Brüsszelt. A sok idióta, meg megint elhiszi neki. Mert Finkelstein-Birnbaum hatékony munkát végzett.

Évtizedekre elbarmosították az országot Orbán megrendelésére. A Főmérnök meg élvezi, mert megmutatja apjának, hogy kár volt verni. Mert az ő apja is megváltoztatta az országot. Rosszabbá tette!

Orbán úgy harcol legígéretesebben a magyarokért, ha nincs jelen – ez esetben mit keres itt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük