Aki csak a közösségi oldalt olvassa, azt láthatja, hogy hazánk csupa ellenállóból áll, már csak napok kérdése, hogy Orbán Viktort elzavarja  – pereputtyával együtt – az ország a keleti sztyeppékre. Vannak akik “európai magyarként” már elszámoltatással, börtönnel fenyegetik Orbánt és kormányát. Vannak, akik még mindig abban a hitben élnek, hogy a Fidesz 2018-ban csak csalással nyerhetett, hisz’ a környezetében mindenki úgy nyilatkozik, hogy nem rájuk szavazott. A közvéleménykutatók számait manipulációnak tartják sokan, meggyőződésük,hogy a Fidesz népszerűsége jelentősen csökkent.


Ideje felébredni, a valóság köszönő viszonyban sincs az álmokkal.

Bármelyik közvéleménykutató számait nézzük, a Fidesz tábora nem csökkent, sőt talán még nőtt is. A Nézőpont szerint 2018 végén három milliós tábora van Orbánnak, akik tűzön-vízen kitartanak a stadionépítő kormányfő mellett. Nincs az a botrány, amely megingathatná miniszterelnök pozícióit, magabiztosan uralja az országot. Orbán kirobbanthatatlan a hatalomból!


Ha valódi ellenzéki párt volnék ….

Tegyük a kezünket a szívünkre, és csak egyszer legyünk őszinték saját magunkkal szemben is.

A rendszerváltás óta ilyen gyenge ellenzéke egyetlen kormánynak sem volt, a mai parlamenti ellenzéknek mondott kis pártokat Orbán megeszi reggelire. Biztos bennem van a hiba, de igencsak meg kell erőltetni a kis falusi agyamat, hogy egyetlen, valamirevaló-és végig is vitt– ellenzéki kezdeményezés az eszembe jusson az április óta eltelt időszakban. A mai ellenzéki pártok “erejéről” sokat elmond, hogy a Kétfarkú Kutyapárt közel áll ahhoz, hogy a biztos pártválasztók körében elérje az 5 százalékot. Az Orbán leváltani akarók egy igen jelentős része nem tud /nem akar? / magának pártot választani,, a bizonytalanok táborát gyarapítja. Ma nincs olyan ellenzéki “erő” a láthatáron, amely képes lenne a fővárosban legalább 10 ezer embert az utcára hívni. A vidéki nagyvárosokban még ennél is szomorúbb a helyzet.

A mai ellenzék többsége megélhetési politikusokból áll,

akik elégedettek azzal, hogy az igen jól fizető parlamenti helyeket elfoglalhatják. /Persze a Fidesz uralta vidéki városokban is hasonló a helyzet./ Gondolatszegény, minden kreativitást nélkülöző ellenzéki tevékenységnek valós hatása nincs arra, hogy mi történik Magyarországon. Hallani, hogy már megindult a helyezkedés, hogy az EP listákon kik kerülnek a befutónak gondolt első, netán a második helyre. Tessék csak figyelni a helyezkedéseket, a sok látszattevékenységét, a magamutogatást!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét