Csillagjegyek

Ki az, akitől gyorsabban ver az egyes csillagjegyek szíve és miért? Íme a válasz!

Ki az, akitől gyorsabban ver az egyes csillagjegyek szíve és miért? Íme a válasz!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindannyiunknak megvan a zsánere, az az ember, akit ha meglátunk, elalélunk és semmi más nem lebeg a szemünk előtt, mint, hogy az érzés kölcsönös legyen. Ne törődj vele, hogy mit szól a környezeted hozzá, ha megtaláltad, csapj le rá! Az egyes csillagjegyek neve mellett olvashatod, azokat a személytípusokat, akikért odáig vannak, a bővebb leírásból pedig kiderül, hogy pontosan miért is éppen ő értük dobog az adott csillagjegy szíve!

Kos: a lelkes és makacs

A Kos egy jókedvű balek, aki egy olyan embert akar maga mellé, aki megfelel az energiájának, anélkül, hogy beárnyékolná őt. Azt akarja, hogy ez az ember vezesse őt, vagy hívja ki egy versengésre, hiszen ennek úgysem tudnak ellenállni. Az egyensúly elérésére törekszenek, de olyan partnerre vágynak, akik előre tolják őket, nem pedig olyanra, aki visszatartja őket.

Bika: a jól fésült és népszerű

A Bika csillagjegy szülöttei egy különleges hangulatot bocsájtanak ki magukból. A Bikák sokféle képet látnak a fejükben a másik emberről, mielőtt valóban találkoznának velük, így amikor arra valóban sor kerül, addigra már bele is szerethetnek a másikba… Élvezik a kényeztetést, és a szívességeket, és azt akarják, hogy a belső körükben légy. Ha odakerülsz viszont, akkor nem menekülsz előlük! Szeretik a népszerű és tip-top embereket.

Ikrek: a félénk és csendes

Bár sok Ikrek folyamatosan tud beszélni, mégis inkább erőteljesen vonzódnak a félénk típusokhoz. Szeretik a kihívásokat, de törekednek arra, hogy a beszélgetőtársuk olyan ember legyen, aki őszintén meg is hallgatja őket. Szeretnek kimozdítani embereket a komfortzónájukból, de sokszor ők maguk félnek az első találkozástól…

Rák: a romantikus és kedves

A Rákokról köztudott, hogy nagyon sok szeretet adnak, de szeretnek is szeretetet kapni. Ez mozgatja őket. Ha valaki édes mondatokat suttog a fülébe, és elmondja neki az érzelmeit, biztosítja a szerelméről őt, akkor ez egy tökéletes csali lehet a Rák csillagjegyűek számára.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Van máááásik! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!