Ki eteti ezután Orbánt? – Azt tudjuk, hogy minket ki, de……

Emlékeznek? Amikor két éve Orbán és csapata felcuccolt fel a Budai Várba, a menzát nem az amúgy közétkeztetésre szakosodott vállalkozók valamelyike üzemeltetésébe adták, amelyek például a gyermekeinket etetik nap, mint nap, hanem a Gundel Étteremé lett a “megtiszteltetés”.

Eddig….

Felmondta a Karmelita Kolostor menzájánának üzemeltetésére vonatkozó szerződését a Gundel Kft.

– értesült a Népszava.

A cég 2019-ben írt alá egy 5+5 éves üzemeltetési szerződést, ezt viszont, közös megegyezéssel tavaly decemberben felbontották.

Gulyás Gergely a múlt héten jelentette be, hogy február 1. és május 31. között nem kell bérleti díjat fizetniük az állami és önkormányzati ingatlanokban található éttermek, kávézók, konditermek üzemeltetőinek, ez

azonban a jelek szerint már nem befolyásolta a Gundel döntését.

A Miniszterelnökség azt egyelőre nem árulta el, hogy a továbbiakban ki üzemelteti majd az étkezdét

Lenne egy tippünk, amit Németh Szilárd “előevőként már kipróbált és remek referenciát adott a valóban bőséges adagokkal operáló “etetőről”:

figyu

2 hozzászólás

 • 2021.02.10 - 11:41
  Közvetlen hivatkozás

  Hogy ki eteti tovább orbánt? Bízzunk benne, hogy hamarosan a pokol menzáján tolják az ótvaros pofájába a nyárson sűlt ördög szart!!

  Válasz
 • 2021.02.10 - 14:32
  Közvetlen hivatkozás

  Majd Németh Szilárd visz neki egy kis főtt birkafejet csajkában,ameddig találnak valami elmebeteget,aki fillérekért főz a parlamenti siserehadra továbbra is. Ezt nem is nagyon értettem,hogy miért került a parlamenti étkezdében fillérekbe a kaja.Hol érte ez meg a Gundelnak?Vagy csak a reklám miatt?Mellesleg a kutyát se érdekli,hogy eztán ki eteti Orbánt,és a bandát

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük