Ki ne hagyd! Itt kolbászol 6 férfi csillagjegy, aki segít elfelejteni az exed – Ha már így esett…..

Rák

Megmutatja, hogy az életben mennyire fontos a szeretet, segít újra hinni, még ha most nagyon a padlón érzed is magad. Ő lehet a védelmező pajzsod, akkor is menedéket nyújt, ha az exed állandóan zaklatna. Mindig számíthatsz rá, egyetlen pillanatig sem hanyagol el, melletted áll, amíg csak szükséged van rá.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

Ma meglehetõsen meggyûlhet a baja a technikával, kedves Rák, ami kifejezetten bosszantó eseménysorozatot indíthat el az által, hogy feltartja a haladásban. Nem érdemes azonban most nekiesnie a szerelésnek, még, ha látszólag egyszerûnek is tûnik a megoldás, azzal csak még több idõt és türelmet veszíthet, így inkább támaszkodjon mégis szakértõ segítségre. Ha így tesz, hamar sikerülhet újra üzembe helyezni a dolgot, ami a fennakadást okozta, s mehet minden tovább a maga útján tovább.

Ikrek

Ha azt látja, hogy elég erős vagy egy új kapcsolathoz, soha nem fog lebeszélni róla. Mellette vonzónak, erősnek és élettel telinek fogod érezni magad, hiszen tele van optimizmussal, szórakoztató és teljes szívéből tud szeretni. Az Ikrek mellett újra visszanyered az önbizalmad és értékesnek fogod érezni magad.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

Akármennyire is vidámnak és önfeledtnek is érzi magát, ma mégis meglehet, hogy bölcsebb lenne inkább ódzkodnia a viccelõdéstõl, humorizálástól, mert, most nagy eséllyel félreértheti egy olyas valaki környezetében egyik verbális megnyilvánulását, hogy akár komolyan meg is sértõdhet. Próbálja meg tehát inkább kicsit visszafogottabb módon megélni jókedvét, s minél kevesebbet, hosszasan kommunikálni másokkal, hogy elejét vegye a félreértéseknek!

Kos

Megmutatja, hogy az élet igenis szép, és bármilyen csalódás is ért, felemelt fejjel tovább kell lépni. Segít abban, hogy egy hosszútávú kapcsolat után újra élvezni tudd a függetlenséged, és koncentrálj önmagadra. Általa újra felfedezed, hogy milyen tiszta szívből nevetni, és érezni fogod, hogy milyen a szenvedéllyel teli élet.

…hogy erre alkalmas-e a csütörtöki nap? Neki ilyen lesz…..

Amennyiben egy nagyobb mûveletet, ügyintézést, esetleg utazást tervez, ne vágjon bele ma, ha lehet, inkább halassza máskorra az ilyesmit, mert a nap folyamán egy valóságos pechsorozattal kellhet szembenéznie. Ha mégsem tûr halasztást a dolog, akkor lelkiekben sajnos érdemes felkészülnie néhány bosszúságra, melyek miatt akár teljes kudarcba is fulladhat az eleinte jól induló ügyintézkedés. Legyen ma a szokásosnál is óvatosabb, testi épségét illetõen, mert akár apróbb sérülések is érhetik, ha nem vigyáz kellõképpen magára!

Forrás

Friss!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “Ki ne hagyd! Itt kolbászol 6 férfi csillagjegy, aki segít elfelejteni az exed – Ha már így esett…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük