Sorting by

×

“Ki ne hagyd”-horoszkóp – Tényleg ne hagyd ki!

Van, amikor úgy állnak a csillagok, hogy mindenképpen érdemes elolvasni, mit jövendől a horoszkóp. Április vége ilyennek tekinthető. Most úgy látszik, néhány csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból kellemes időszakot tartogat a sors. Fejlődés és anyagi siker vár rájuk.  Persze ne feledd, ez egy lehetőség, amivel vagy tudsz élni, vagy nem. Az viszont alapvető, hogy megtudd, rád ez vonatkozik-e!

Oroszlán

E jegy szülötteit kiegyensúlyozottak és mindig elérik amit akarnak. Az anyagi éltük remekül alakul, mert odafigyelnek a pénzügyeikre. Az első benyomás sokat számít az Oroszlán számára, ezért sokat adnak magukra, a kinézetükre, a megjelenésükre. Mindezt meg is engedhetik maguknak, hiszen a pénz pénzhez, a szép dolgok a szép dolgokhoz vonzódnak.

Bak

Ha e jegy szülöttei mostanáig nem érezték szerencsésnek magukat bizonyos helyzetekben, akkor most jött el az ideje annak, hogy kiegyensúlyozottak legyenek és olyan döntéseket hozzanak amelyek meghatározzák az elkövetkezendő időszakukat.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei hozzá vannak szokva a kemény munkához, minden bevételért meg kell dolgozzanak. Ha e jegy szülöttei mind-ezidáig halogatták a saját projektjeiket vagy az olyan dolgot ami kedves a szívüknek akkor most ajánlatos, hogy bátrak legyenek és szembe nézzenek a félelmeikkel.

<<< Körbenéznél a többi horoszkópban is? Kattints!  >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.