Ki tartotta el 2020-ban Halász Jánost? – Kicsit drágább autóval gazdagodott, mint az éves jövedelme….

Halász János -többi fideszes kollégájához hasonlóan- nem tehetős ember, amire érthetetlen, hogy miért büszkék a kormánypárti közszolgák. Még szerencse, hogy nagy többségüknek van olyan rokona, baráti köre, akik velük ellentétben vagyonos emberek és akik szívesen segítik kölcsönökkel fentemlítetteket.

Jó emberek, na!

Újabb érdekesség derült ki egy fideszes vagyonnyilatkozatából:

Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője vagyonnyilatkozata szerint mintegy 10,4 milliót keresett, egyéb jövedelmet pedig nem tüntetett fel, de mégis futotta neki egy Mercedes GLC 220, aminek a jelenlegi listaára a mercedes-benz.hu konfigurátora szerint 17,2 milliónál indul

– vette észre a K-Monitor.

Halász megerősítette, hogy újonnan vette a terepjárót,

a 444.hu-nak azt nyilatkozta,

megtakarításból, családi összefogásból és kölcsönből fizette ki.

Vagyonnyilatkozatában ugyan szerepel egy 5 millió forintos banki hitel, valamint 2 millió forint tartozás magánszemély felől, de így is rá kellett (volna) költenie teljes 2020-as bevételét erre a csodajárgányra.

Egy közmunkás közel 30 év alatt kereshetné meg a luxusterepjáró árát,

közben persze már a kezdetkor éhen halna, hisz’ csak gyűjtené az 54 ezer forintokat!

egyetemek

3 hozzászólás

 • 2021.02.01 - 19:03
  Közvetlen hivatkozás

  Ugyanmá’! Vagyonnyilatkozat? Parasztvakítás, semmi egyéb. Van ember ebben az országban, aki elhiszi bármelyik parlamenti ember nyilatkozatát? Különös tekintettel a kormánypártiakéra. Vagyonnyilatkozata alapján orbán egy csóró ember. Egy olyan ember, aki semmit nem tud félretenni, rosszul bánik a saját pénzével, az hogy tudná jól kezelni egy ország pénzét? Így legalább tudjuk, hogy miért van az ország sok-sok éve a béka segge alatt. Azt látjuk, hogy orbán szórja a pénzünket, mint a bolond a lisztet, és hiába dől a della az EU-ból, orbán hülyeségekre költi, ezért vagyunk a szegény országok között. Már lehagytak bennünket azok is, akik mindig mögöttünk voltak. Orbán úgy kezeli a közpénzt, mintha a sajátja lenne. Remélem, reméljük, hogy’22- ben ennek a maffia-kormányzásnak vége lesz, és végre elkezd fejlődni az ország.

  Válasz
 • 2021.02.02 - 19:49
  Közvetlen hivatkozás

  LÁZÁR és a FRISS ADÓ-HAZUGSÁGOK SZERINT FŐNÖKE: ORBÁN VIKTOR 1 SEMMIREKELLŐ, NYOMORULT BALFÉK (Lázár János szerint akinek “nincs semmije, az annyit is ér”.)!!!
  AZ + VAN, HOGY OLYAN ÉLETKÉPTELEN 60 FELÉ JÁRÓ EMBER MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE, AKI LEGÁLISAN is SOK-MILLIÓS FIZETÉSÉBŐL KÉPTELEN BEOSZTÁSSAL LÉTEZNI, BECSÜLETTEL FÉLRE TENNI , TULAJDONT SZEREZNI és SIKERES KARRIERT FELMUTATNI?!…- ÚGY, HOGY MINDEMELLETT HORRIBILIS KÜLFÖLDI ÚTJAIT, VIP ORVOSI KEZELÉSEIT, MÉREGDRÁGA ÖLTÖNYEIT, CSILLIÁRDOKBA FÁJÓ HEDONISTA ÉLVHAJHÁSZÁSÁT és BÉLPOKLOS LÉVÉN a TÖMÉNTELEN ÉLELMEZÉSÉT is a MAGYAR ADÓFIZETŐK ÁLLJÁK az ELSŐ FORINTTÓL az UTOLSÓIG!!!

  MÁRPEDIG, HA MA MAGYARORSZÁGON TÖBB MILLIÓ POTENCIÁLIS ORBÁNISTA SZAVAZÓ, OKTONDI SÖRÖSCÍMKE ÁZTATÓ és GYŰJTŐ, VÁGÓHÍDRA SZÁNT MARHAKÉNT és/vagy AGY-HALOTT FIDESZNYIKKÉNT AZT FELTÉTELEZZÜK, HOGY a FELCSÚTI DÖBRÖGI TÉNYLEG NEM LOP, CSAL, HAZUDIK és GYILKOL?!…- AKKOR BIZ’ ÁM a MAGYAR NÉP-LÉLEK ÁTOK-SÚLY ALATT LELEDZIK!!!…- és PERPILLANAT a HALÁLÁN VAN!!!

  UGYANAKKOR ORBÁN a NYIRKAI JÓSLAT SZERINT: KISKANÁSZ!!!…- TEHÁT a DISZNÓK VEZÉRE!!!
  EZ MA a NEMZETI MAXIMUM!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

  https://nyugatifeny.hu/2021/02/01/kiderult-orban-viktor-csoro-mint-a-templom-egere
  https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ
  https://www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0
  https://www.youtube.com/watch?v=W6DShLlS3I0
  https://www.youtube.com/watch?v=C4kh4_jEWoE

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük