Ki tudja, kivel nyal a miniszterelnök?

Két napja találgat az ország, ki lehet a titokzatos férfi, akivel fagyizni ment a magyarországi regnáló miniszterelnök. Kardinálisnak tűnik a probléma, hiszen Orbán csak úgy nem vegyül a néppel, nem vezet autót és főleg nem mutatkozik testőrei, szóvivője, rajongótábora, fotósa, stábja és a slepp többi tagja nélkül.

Ha megrendezett, akkor mi az ok?

A Ripost egyik olvasója fényképezte le a miniszterelnököt az Aulich utcában lévő Liberté nevű kávéházban, amint egy idősebb úrral beszélget fagylaltevés közben. Egyelőre mindenki csak találgat, ki lehet ő, vannak, akik szerint egy idősebb focista lehet. A képet a linkre kattintva nézheti meg.

Breyer Gábor érdekes véleménye közösségi oldaláról:

….Annyira életszerű a sztori, meg is hatódtam a mi közismerten bátor miniszterelnökünk ezen tettén, a kávéházban ők ketten voltak, meg a szemfüles, aki ugyebár a fényképezőgép túloldalán van, ezért nem látható…..

https://www.facebook.com/gabor.breyer/posts/1785719544822521

Ön mit gondol a miniszterelnök fagyizásáról?

Várjuk szerkesztőségünkbe a meghökkentőbbnél meghökkentőbb, jobbnál jobb, érdekesebbnél érdekesebb ötleteket, mi előzhette meg a kép készítését, kiszivárogtatását és egyáltalán: akkor most ezt hogy?

Orbán nem tanul, nem felejt, nem szorong és nem tud lecuppanni az ovisokról!

Orbán beveszi Budapestet – válogatott idősek csodálták a vezért

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük