Ki tudja, Orbán miért nem focizott magyar színekben? – csak nem…..?

A visegrádi együttműködés (V4) parlamenti elnökeinek találkozója mellett pénteken és szombaton a Balatonfüredi Futball Club adott otthont az “örök rangadónak”, – nem is értjük, hogy miért nem Felcsút? – a parlamenti labdarúgócsapatok tornájának. Na és Orbán?

Kövér jött, látott és győztünk!

A magyar csapatban pályára lépett többek között Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Kontrát Károly, Ovádi Péter országgyűlési képviselők, Kovács Zoltán államtitkár, Szijjártó Péter külügyér és gólkirály, valamint Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

fotó: MTI

De hol és főként miért  bujkált Orbán?

Nem tudni, hogy kispados lett-e, vagy csak a szusszal volt probléma, de az az egy biztos, nem azért fogta vissza magát, mert zavarta volna, hogy nem áll jól neki a rövidnadrág.

Hogy ne a mi pénzünk kérdése legyen! – ingyen segítség az Orbán-külcsínnek

A pénteki mérkőzésen a magyar válogatott 6:2-re legyőzte a cseh válogatottat. Szombaton a harmadik helyért folyó mérkőzésen a lengyel válogatott 4:1-re nyert a csehek ellen, a döntőben tehát Magyarország Szlovákiával játszott.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter két gólt rúgott (az első tizenegyesből), így a döntőben 2:0-re győzött a magyar csapat.

Kövér átadta magamagának!

Ami nagy truváj: a kupákat Kövér László adta át a szombat délutáni díjátadón.

(forrás: Blikk)

Besza – behu – nemzeti Kövérünk bőrt rúg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük