Kiadó a Citadella sétány! - lehet ötletelni, ki lesz a nyerő.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Kiadó a Citadella sétány! – lehet ötletelni, ki lesz a nyerő….

Pályázatot írtak ki a Citadella sétány 5 éves bérleti jogára. Összesen 30 napot szabtak meg jelentkezési határidőnek, úgyhogy feltehetően a pályázók között lesz olyan, aki jóelőre számíthatott a lehetőségre.

Hirdetés

Bérlőjét keresi az állam a Citadella sétánynak

területének kulturális, turisztikai hasznosítására – az erről szóló nyilvános pályázat a Hivatalos Értesítőben jelent meg. Az ajánlatokat az a Várgondnokság várja, amelynek gazdálkodásával nem volt maradéktalanul elégedett az Állami Számvevőszék.

A nyertessel 5 éves bérleti szerződést kötne a Várgondnokság Nonprofit Kft., ami további 5 évvel meghosszabbítható.

Budapest egyik legkedveltebb turisztikai célpontján a bérlőnek szuvenír árusító bódékat és egyéb kiskereskedelmi egységeket kell felépítenie, valamint gasztronómiai vagy kulturális rendezvényeket kell megszerveznie. A bérterület pontos nagyságát egyelőre nem rögzítették pontosan a pályázatban.

A nemzet turisztikában jártas (?) üdvöskéje

A fent leírtak alapján a meghirdetett lehetőség pontosan beleillik a a magyar turisztika egén üstökösként berobban Tiborczné, Orbán Ráhel érdeklődési körébe és mint ilyennek nem túlságosan kérdéses a helyzete.

Az érdeklődőknek 30 napjuk van az ajánlatuk benyújtására, aminek azonban egyebek mellett tartalmaznia kell egy komplett stratégiai tervet, látványterveket, számos nyilatkozatot, banki igazolásokat, a tevékenység részletes bemutatását, arculati kézikönyvet és referenciaigazolásokat is. Már ha egyáltalán tudomást szereznek róla a potenciális bérlők, ugyanis például a Várgondnokság oldalán nincs nyoma a pályázatnak.

Állami felújítás…?

Többször felvetődött, de konkrétan nincs szó arról, hogy Budapest nevezetességét mikor szándékozik a kegyes hatóság olyan állapotba hozni, amit megérdemel. Talán jó lehetőség lesz erre, ha a “megfelelő” vállalkozó nyeri az üzemeltetés lehetőségét.

A Citadella sétányon több a kátyú, mint az út. Szóval botrányos állapotban van. Korábbi bejelentésemre azt az ígéretet kaptam, hogy “a Citadella-sétány aszfalt javítási munkáit a Várgondnokság 2018 tavaszán – amint az idő ezt megengedi – el fogja végezni mivel ez már szerepel a tavaszi ütemtervünkben.” Azóta sem történt semmi, pedig elég jó idő volt, és még mindig nagyon jó idő van.

-olvasható a jarokelo.hu-n.

(forrás: napi.hu)

Tiborczné Orbán Ráhel a legbefolyásosabb nők között – és, ha apuka bukik?

Orbán Ráhel a turizmus lábára áll

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.