Kicsi Zoé! Nyugodj békében! Segítsünk a családnak a temetés költségében!

Korábban itt a portálon is gyűjtöttünk pénzt Zoé gyógyulására. A kislányt sajnos legyőzte a gyilkos kór, örökre eltávozott.

Mindössze 6 és fél évet élt

Gyászolják a szülei, testvére, hozzátartozói, mindenki aki szerette, és tett azért, hogy a pici lány győztes legyen. Sajnos a sors nem így akarta. Pici Zoé, nyugodj békében, nem ezt érdemelted az élettől. A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki, osztozunk a gyászban, fájdalmukban.

Édesanyja így búcsúzott az eltávozott gyermekétől:

“A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb hercegnőnk hagyott itt minket! Te leszel drága kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm hogy az édesanyád lehettem

– írta édesanyja, Papp Zsuzsa a közösségi oldalra.”

Szomorú kötelességem a következő mondatokat leírni:

“Zoét július 15.én, 15 órakor kísérhetjük utolsó útjára, az Ömbölyi temetőben. Megkérlek Titeket, amennyiben tudtok, segítsetek a temetés költségeiben, amit hétfőn kell a családnak kifizetni. Sajnos nem tudják hirtelen kifizetni. Személyesen is lehet náluk.

4373 Ömböly, Petőfi Sándor utca 40. Vagy utalhattok: 10403428-86766977-65481006 Közleménybe mindenképp írjátok: Zoé adomány ”

Oszkó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük