Mint arról beszámoltunk, Recep Tayyip Erdoğan érkezésének napján a Vígszínház előtt fotózott le kollégánk temérdek villogólámpás rendőrautót a Szent István körúton, ami ugye kiesik a török vendég útvonalából. Kiderült, hogy miért….

Ki fizeti Erdoganné őnagysága vásárlásának biztosítását?

Ahogy arról beszámoltunk,

- Hirdetés -

Az imént a Vígszínház előtt sétálva kapta lencsevégre kollégánk az alábbi képet, amin pontosan 20 villogó rendőrautó sorakozik a Szent István körúton, amerre Erdogan konvoja nem tervezi végigrobogását. A fotó elkészítése után kollégánkat is megörökítették, a rend fifikás őre visszafényképezett. Hogy miért? Feltehetően nem saját ötlettől vezérelve.

Népszáj….

Az egyik üzletbe betérve kollégánk ügyes-bajos dolgainak intézése közben megtudta, – ha hinni lehet az ott dolgozóknak – hogy a körúton ácsingózó szerv minden bizonnyal azért lett odarendelve, mert a török köztársasági elnök felesége, Emine Erdoğan kimondottan kedveli az egyik ottani butik kínálatát és minden látogatásakor ugyanez a hisztéria van arrafelé.

erdogan
Budapest, 2018. október 8.
Áder János köztársasági elnök (b) és felesége, Herczegh Anita (j) díszvacsorán látja vendégül Recep Tayyip Erdogan török elnököt (j2) és feleségét, Emine Erdogant (b2) a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében 2018. október 8-án.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ki fizeti a révészt…..?

Feltehetően kutya kötelessége Erdogan kíséretének a biztonságáról is gondoskodni a hazai szerveknek, így természetes, hogy a shoppingolás rendőri felvigyázása is állami feladat. Ebből következően közös forintjainkból fizetjük, hogy Emine jó ízléssel éppen egy magyar tervező (üzlet) kínálatából szerzi be a cuccait.

Kiderült a titok - Erdogan asszony kedvtelése miatt dekkol cirka 20 rendőrautó a Vígszínház előtt 1

Egy kínos videó egy évvel ezelőttről – jól jön Erdoganné a háznál…..

“A török miniszterelnök oda akarja adni Orbán Viktornak a szalagot, de Orbán a szalag helyet az ollót akarja tőle el venni. Erdogan nem adja, majd Orbán totálisan zavarba jön és leteszi a saját ollóját. Majd kínos másodpercekig csak vigyorogva néz, hogy most mi van.

A bénázást Erdogan felesége megunja és fogja belenyomja Orbán kezébe az ollóját, miközben Erdogan magyarázta, hogy mit kellene csinálni, For you, For me mondatok kíséretében.” (forrás)

Kiderült a titok - Erdogan asszony kedvtelése miatt dekkol cirka 20 rendőrautó a Vígszínház előtt 2

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét