Sorting by

×

Kiderült, miért szünetel három napig az oltások beadása Magyarországon!

Ahogy arról Kunetz doktor bejegyzése alapján beszámoltunk, augusztus 20-23-ig megáll az élet az oltópontokon. Az orvos véleménye: “amikor azt állítom, hogy a Kormány maga az oltásellenesség szimbóluma, akkor erről is beszélek. El kellene már döntenie a miniszterelnöknek, hogy a celebkedés – ideértve az összes foci-, vallási eseményt, na meg a rendkívül fontos tűzijátékot – a fontos, vagy az oltások beadása.”

Estére megszólalt az “illetékes elv(baj)társ”

Dr. Kunetz bejegyzésében ez áll:

“Amikor azt állítom, hogy a Kormány maga az oltásellenesség szimbóluma, akkor erről is beszélek.

El kellene már döntenie a miniszterelnöknek, hogy a celebkedés – ideértve az összes foci-, vallási eseményt, na meg a rendkívül fontos tűzijátékot – a fontos, vagy az oltások beadása.

Mert, amennyiben ez utóbbi a fontos, akkor bizony nem a háziorvosokat képzem át porszívóügynökké, hanem a Sorosozó, homofób állami propagandagépezetet.

És a legkevésbé sem állítok le oltóközpontokat, ha már ott kell beadni az oltásokat.

Mégis mi ennek az üzenete?”

Megszólalt az Országos Kórházi Főigazgatóság, aminek az utasítására a vakcinák beadása országos szinten szünetel

Az RTL Klub vasárnap esti híradójából derült ki a döntés oka. A szervezet arról tájékoztatta a csatornát, hogy

hosszú hónapok nonstop munkája után a nemzeti ünnepre a kórházi oltópontok is pihenőt kapnak.

(Ez persze jogos, de figyelembe véve, hogy baromi kevesen akarnak oltás, talán nem egyszerre kellene kiadni mindenkinek a hosszú hétvégét, hanem ésszel beosztani a munkaerőt, hogy tudjanak pihenni is, de ne álljon meg az élet az oltópontokon.

Arról nem is beszélve, hogy nem tűnik túl átgondolt ötletnek, hiszen időpontot lehetett foglalni az inkriminált időre, tehát egy újabb ötletelés eredményével állunk szemben.)

A főigazgatóság szerint

az intézmény döntése, hogy ezt a lehetőséget igénybe veszik-e vagy mégis oltanak.

A döntésből az is kiderült, hogy

azoknak, akik ezekre a dátumokra kaptak időpontot, soron kívüli  biztosítanak lehetőséget a következő héten.

Eközben szintén vasárnapi hír, hogy Izraelben minden órát kihasználnak a minél magasabb átoltottság érdekében a fertőzés terjedésének lassítására

Szombaton este 8-tól hajnali 4-ig először, még kísérleti jelleggel működni kezdett a mentőszolgálat éjjeli oltókocsija, amely Tel-Aviv központjában várta a pácienseket, illetve az ötvenedik életévüket már betöltötteket. Százak álltak sorba a vakcináért, és a siker nyomán Naftali Bennett miniszterelnök elrendelte, hogy már vasárnaptól tíz városban lehessen oltakozni munka, vagy a szórakozóhelyek meglátogatása után, éjszaka.

“Az elmúlt évben bebizonyosodott, hogy a vakcinák mennyire hatékonyak, megakadályozzák a fertőzést és a súlyos megbetegedéseket. Ezekben a napokban, amikor napról-napra emelkedik a fertőzések száma, kiemelten fontosnak tartjuk az akciót és a vakcina hozzáférhetővé tételét időpontkérés nélkül, díjmentesen”

– mondta a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli lapnak az első éjjeli mobil oltóállomás vezetője, Eli Bin. Naftali Bennett hosszú facebook bejegyzésben ismertette kormánya tervét a sokkal fertőzőbb delta vírusváltozat leküzdésére.

“Célunk megőrizni Izrael polgárainak egészségét és Izrael gazdasági jövőjét. Izrael polgárainak megélhetése egyben életük védelmét is jelenti”

– írta Bennett.

“Lépéseket teszünk a megbetegedések csökkentésére és felgyorsítjuk a harmadik oltási kampányt, így legyőzzük a delta-variánst. Mindent elkövetünk, hogy elkerüljük a zárlatot, amely rombolja megélhetésünket, gyermekeink anyagi ellátását és oktatását”

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

“A kormánynak az lenne a legegyszerűbb, ha bejelentené a zárlatot, és pénzt utalna a bezárt vállalkozásoknak és az otthon ülő alkalmazottaknak. A zárlat politikájának azonban rettenetes ára van”

– tette hozzá, és emlékeztetett arra, hogy az előző zárlatok gazdasági költsége 200 milliárd sékel (közel 20 000 milliárd forint) volt.

(forrás)

 

olt

átver

Egy hozzászólás itt: “Kiderült, miért szünetel három napig az oltások beadása Magyarországon!

  • 2021.08.16 - 11:57
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a cigány szemét és bandája mindent megengedhet magának, Ö az állam, ha az emberek hagyják , meg is érdemli ez a birka nép…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.