Kifőzték a Fidesz-üstben: az LMP-vel hekkeltetik meg Hadházy aláírásgyűjtését

Lássuk be, Hadházy Ákos aláírásgyűjtése az utóbbi idők legtöbbeket megmozgató kezdeményezése, amivel pártállástól függetlenül nagyon sokan egyetértenek. Belátható, hogy a regnáló kormánypártnak létérdeke, hogy tegyen ellene. Hadházy „megtörhetetlennek” látszik, ám az ilyen esetekre tartják az LMP-t!

LMP, Te drága…. itt az idő megszolgálni…..

A Fidesz kommunikátorai eltalálták szarva közt a tőgyét! A  választás alkalmával már bizonyított a párt, hiszen nagyban köszönhető nekik a Fidesz 2/3-a. Ők maguk – Orbánék – mégsem indíthatnak konzultációt maguk ellen, vagyis nem kérdezhetik meg a népet, mit szólnak ahhoz, hogy „valakik” lenyúlják, amit csak lehet. Erre való az a párt, aminek potentátja családi cégébe Mészáros Lőrinc, az EU-források legnagyobb magyarországi kedvezményezettje néhány hete vásárolta be magát, illetve akinek másik tulajdonostársa (ti. az anyja) a héten az uniós pénzekből vásárolt luxusrepülőgépen járt Londonban futballmeccset nézni a rezsim névadójával.

Orbán nem bírt a vérével…ott volt a Chelsea-Videotonon

Azt ötölték ki „fent”, hogy az LMP kezdjen ellenaláírás-gyűjtésbe a

„csalás és az uniós forrásokkal való visszaélés ellen”.

Mire jó ez? Hát az összezavarásra….

  • a választók egy részét összezavarhatja, hogy ki gyűjtött és mire, ők maguk mit írtak alá és mit nem;
  • nyilván csökkenti az aláírási kedvet, ha a polgár felméri, adatai a Schmidt-Ungár oligarchacsalád kezébe kerülnek;
  • a Fidesz tudja majd kommunikálni, hogy az aláírásgyűjtés nem sikerült, az akció megbukott, ha az LMP nem gyűjti össze az egymilliót.

(forrás: b1.blog.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük