Kihagyhatatlan! Ezek a legszenvedélyesebb csillagjegypárok! És Ti?

Ezek a csillagjegypárok az ágyban tökéletesen összeillenek. Hihetetlenül szenvedélyesek, vibrál közöttük a levegő, gyakran már az első találkozáskor ellenállhatatlan vonzerőt éreznek a másik iránt. Vajon te és a párod is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Bak és a Halak szerelme különleges

A Halak az egyik legkreatívabb csillagjegy, kifejezetten tehetséges, művészi érzéke különlegesen erős. Megingathatatlanul hiszi, az álmait képes megvalósítani, a versenyben pedig nem veszíti el a reményét. Valójában éppen ez az erős hite okozza időnként a vesztét. Könnyen elbizonytalanodik, amikor a vágyai mégsem úgy alakulnak, ahogyan elképzelte. Hittel és reménnyel lép az új szerelembe, könnyen szavaz bizalmat, aztán nagyon sokat csalódik. Pedig a szerelemben, a hálószobában legalább olyan kreatív és szenvedélyes a képzelete, mint amikor alkot. Minden tőle telhetőt megad a párjának. A kitartó, megbízható és hűséges Bak képes a Halak álmait megvalósítani. Személyében végre úgy érezheti, a másik felére talált.

Remekül kiegészítik egymást amellett, hogy értékelik a másik céljait, törekvéseit.

A Bak mindenkor képes szerelmét talpra állítani, amikor szomorúnak, elveszettnek érzi magát, a Halak pedig szeretetteljes hangulatot, otthont teremt a párjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük