Célkeresztben az árnyékkormány tagjai 0 514

retvari

Vasárnap meghirdette Karácsony Gergely a szerinte Magyarország vezetésére legalkalmasabb emberek névsorával árnyékkormányát. Nem kellett sokat várni, elkezdődött a kilövésük.

Egyenként próbálják leszedni őket

Rétvári Bence, a KDNP üdvöse közösségi oldalán ment neki Andor László volt uniós biztosnak, aki januárban jelentette be, ő vezeti Karácsony Gergely oktatási, egészségügyi szakértőket is magában foglaló tanácsadó testületét.

A VÖRÖS CSILLAG MÁNIÁS ANDOR LÁSZLÓ NYÍLAN MEGY SZEMBE A DEMOKRATIKUS ÉRTÉKEKKEL
Karácsony Gergely (de inkább Soros György) hétvégén meghirdetett árnyékkormányában Andor László is szerepet kapott. Az az Andor László, aki a Népszavában terjedelmes írásban követelte a vörös csillag legalizálását.

Egy nap alatt ennyit sikerült “kiguglizni”, így Rétvári emlékeztet, hogy

Andor László nem csak a múlt, de a régmúlt embere; nemhogy 2010., de 1990. előttre repít vissza. Ő azt a korszakot képviseli, amikor még a parlament tetején is vörös csillag világított. Nem bízhatjuk az országot olyan feketeövesekre, akik képesek a vörös csillag legalizálásáért harcot hirdetni!

A karcsúra sikeredett szégyenfolt mellé még kellett némi sorosozás is, hátha nem retten el a választótábor eléggé a pellengérre állítottól:

A rend kedvéért annyit még érdemes megjegyezni, hogy az árnyékkormány hirdetés leginkább csak egy kampányfogás volt az MSZP részéről, hogy ezzel elszívjon egy kis kommunikációs teret fő vetélytársától, a Jobbiktól. Az viszont kiderült, hogy az MSZP továbbra is 2010. előtti időutazásra hívja a magyar választókat, és az egészségügyben a vizitdíj a legfőbb programpont, hiszen a fizetős egészségügy szülő atyja pályázna a miniszterségre. A lista teljesen bevándorlás kompatibilis, hogy Soros György minden javaslata úgy csússzon rajta át, mint kés a vajon.

Hát ennyi sikeredett Andor Lászlóval kapcsolatban. Kíváncsian várjuk, ki lesz a következő megtámadott.

Bemutatták az MSZP-Párbeszéd árnyékkormányának tagjait

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás