Kínai horoszkóp 2020-ra

A következő év figyelemreméltó lesz.  Az új év, legalábbis a kínai horoszkóp szerint, szinte minden jegy szülöttjét kilendíti majd a komfortzónájából.

Kos

A patkánynak tetszik az, hogy olyan emberek számára dolgozzon akik csak rá támaszkodnak, ezért még véletlenül sem kételkednek az ilyen emberek sikerében. Biztos lehetsz abban, hogy győzelmek várnak rád és újra értékeled az életed.

Bika

Megváltozik az életszemléleted addig amíg azt hiszed, hogy az álmaid valóra válnak. Lesz olyan időszakod amikor a karriered fejlődni fog és anyagi bőségben lesz részed. Ez pontosan az az időszak amikor megéri kockáztatnod.

Ikrek

Az Ikrek számára szinte minden év pozitív a maga nemében, az Ikrek megtalálják azt az utat amely örömmel tölti meg az életüket. Készülj fel új felfedezésekre, érdekes kirándulásokra és kellemes ismeretségekre.

Rák

A siker azokat a Rák jegy szülöttéket várja 2020-ban akik készen állnak arra, hogy a várt céljuk felé haladjanak. Ez az év alkalmas lesz arra, hogy helyreállítsák az elveszített kapcsolatokat.

2 hozzászólás

  • 2019.12.26 - 22:42
    Közvetlen hivatkozás

    Kínai horoszkóp Kos? Ikrek? Szerencsére nem a síró- hanem a röhögőgörcs kapott el ettől a balszerencsétlen sz@rságtól. Grtulálok a totális hozzánemértéshez béna b@rmok.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük