Kincset találtál, vigyázz rá! Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasi! - Városi Kurír

Sorting by

×

Kincset találtál, vigyázz rá! Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasi!

Ezek a csillagjegyek lehetnek az álompasik. Ők azok, akik szórakoztatóak, vidámak, érzelmesek, és mindent megtesznek érted. Vajon melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópokból erre is fény derül. A barátod is ezen csillagjegyek egyikének a szülötte? Ha igen, bizonyára megütötted a főnyereményt.

Hirdetés

A Skorpió pasi a legérzelmesebb

A Skorpió messze nem olyan rossz fiú, mint amilyen a híre. Sőt kifejezetten karizmatikus, elképesztően vonzó, nagyon mélyen érez, és persze egy kissé bonyolult szerető. Ha meg tudod nyitni a szívét, a szerelmét is elnyered. Mindent megtesz érted, nagyon figyelmes, odaadó és kitartó csillagjegy.

Bármilyen meglepő, de valamennyi jegy közül ő a leghűségesebb típus, és pontosan ez teszi őt a legnagyszerűbb pasivá, férfivé és partnerré.

Nehezen nyílik meg, és időre lehet szükséged, mire lerántod róla a rétegeket, de az biztos, hogy legbelül aranyszívre lelsz. Ha Skorpió férfival randizol, fogadd el, hogy neki szüksége van a távolságra. Mindenképpen megéri ez a gesztus, mert hálás lesz érte, és nagyra fog értékelni.

Az is igaz, hogy időként kíméletlenül őszinte, de végül boldoggá tesz, az kétségtelen.

Az Ikrek valódi úriember

Az Ikrek esetében úgy tűnhet, hogy nem tud szeretni. A valóság az, ha megtalálja benned az igazit, nagyon gyorsan beléd szeret. Valódi úriember, igazi gentleman, rendkívül udvarias, tisztelettudó és figyelmes. Amellett, hogy nagyon szórakoztató, képes rá, hogy meghallgasson, sőt a problémákat mindkét oldaláról látja.

Ő az, aki sosem fog neked csalódást okozni.

Társként nagyon erős elhivatottságot érez, mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen. Azt is tudnod kell róla, hogy az unalmat nagyon rosszul viseli. Éppen ezért érdemes mindenkor inspirálnod őt, izgalmat csempészni a kapcsolatba. Ne akard őt birtokolni sem, szüksége van a szabadságára.

Ha kellő teret adsz neki, mindig ott lesz melletted, kitartó és hűséges párra találsz benne.

>>> még több horoszkóp! <<<

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.