A segítés ösztöne mélyen beépült személyiségünkbe. Az, hogy kit preferálunk megmutatja, hogy miként gondolkozunk, mi motivál igazán, mik a prioritásaink. Ne sokat gondolkodjon a válaszon, hiszen akkor tudja meg a legtöbbet magáról, ha spontán dönt.

Vágjon bele!

Eldöntötte, ki lenne az első? Akkor olvassa el, választás alapján mi jellemző Önre!

1. Ön egy jól nevelt, erkölcsös ember, aki tiszteletben tartja a régi szokásokat. Bármilyen problémára racionális megoldást keres és mindig jól átgondol mindent, mielőtt döntene. Jól tűri a monotonitást, ezért nagyon türelmes, főként a munkája terén.

2. A választása azt sugallja, hogy nagyon érzékeny, többször is megsebezték. Olyan személy, aki rózsaszínben látja a világot, nem ártana néha levennie ezt a szemüveget. Az emberek jól érzik magukat a közelében, mert optimista és vidám ember, még akkor is, ha éppen problémái vannak. Nem mutatja ki az érzéseit, nem terhel másokat a lelki gondjaival.

3. Olyan ember, aki teljes szívből vágyik a szórakozásra, de nem szereti idegesíteni magát és soha nem csinál többet, mint amennyit kérnek Öntől. Vonzza az Önhöz hasonló embereket, könnyed és vidám életre vágyik. Mindig felhőtlenül boldog, nem engedi, hogy mások elrontsák a kedvét.

4. Kitartó és optimista ember, szépnek látja az életet és csak néha veszi észre a világ gondjait. Rövid idő alatt megtalálja a közös nyelvet az emberekkel. Nem a munka hőse, szeret a kelleténél többet dolgozni. Minden érdekli, kíváncsi, szereti a kalandokat. Nem bírja a bezártságot, nem szereti az idejét a négy fal között tölteni.

(forrás: bidista.com)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét