Sorting by

×

Kiolvastuk a horoszkópból: ezek a csillagjegyek sikeres februárra számíthatnak!

A sorsunk nyitott könyv, csak olvasni kell tudni belőle. Arra jutottunk, hogy ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz okuk panaszra februárban, hiszen igazán csodás és sikeres hónap vár rájuk. Milyen szerencsés lehetőségeket ígér számukra az utolsó téli hónap? Kiderül a horoszkópból. Te is köztük vagy?

Az Ikrek optimizmusa visszatér februárban

Kedves Ikrek! Most igazán nem lehet okod a panaszra, hiszen a februári újholddal új időszámítás kezdődik az életedben. Remek hangulatban vagy, a csillagok támogatják most az utadat. Tűzd ki a céljaidat, és máris fogj hozzá a megvalósításhoz. Ha inspirációt gyűjtenél, lépj ki az otthonodból, indulj útnak, és gyűjtsd az új élményeket, tapasztalatokat.

Ez most a te időd, vétek lenne kihagyni a jobbnál jobb lehetőségeket.

Töltsd fel magad pozitív életérzéssel, hiszen hamarosan nagyon is jól jön ez a pluszenergia a munkádban.

… addig is ez várható szerdán….

Kedves Ikrek, ma úgy tűnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert előfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

A Mérlegre irányul minden figyelem februárban

Kedves Mérleg! Számodra is igazán kecsegtető lehetőségeket kínál a kínai holdújév. Februárban igazán elemedben lehetsz, most magabiztosabbnak érzed magadat, mint bármikor. Alig várod, hogy kimozdulhass, amit nagyon jól is teszel. Fogadj el minden meghívást a bálokra, a különböző társasági eseményekre.

Újra valódi önmagad lehetsz, sztárként csilloghatsz a reflektorfényben.

Ne lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi. Flörtölj, ismerkedj, ez az időszak pontosan erre való.

… addig is ez várható szerdán….

Ma estére lehet, hogy programot tervezett, amit, a délután folyamán úgy érezheti, legszívesebben lemondana. Eléggé fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy még este a vendégeknek süssön-fõzzön a konyhában. Kedves Mérleg, ne mondja le a találkozót, hiszen beszélgetni annál jobban szeret, inkább vendégelje meg barátait egy kis rágcsálni valóval és üdítővel. Higgye el, ők sem szakácstudományára, hanem önre kíváncsiak.

<<< Ez is horoszkóp! Olvastad? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.