Bizonyíték arra, hogy a felcsúti kipcsak magyarok az ókori Görögországban is meghatározták a férfidivatot - Cseri László szerint a világ Orbániában - Városi Kurír

Sorting by

×

Bizonyíték arra, hogy a felcsúti kipcsak magyarok az ókori Görögországban is meghatározták a férfidivatot – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Hirdetés

A szent bal

Ma délelőtt körmenet keretében ismerhették meg a magyar emberek a Szent Balt. A Szent Bal magyar nemzeti ereklye, amely Orbán Viktor magyar király természetes úton mumifikálódott bal lába.

Az ereklyét a budapesti Szent István-bazilikában lévő Szent Bal-kápolnában fogják őrizni, de előtte bemutatják a Vadászati Világkiállításon.

Cseri László

A Nemzet Csótányai

cseri

Államlapító Szent Viktor

cseri

Készülök az augusztus 20-i Első Pécsi Turulmadársütő Fesztiválra

A mélymagyar turul beszerzése egyre nehezebb, a piacon jelenleg nagyobb mennyiségben csak a kevésbé szaftos kínai és a rágós dákoromán turulmadár található, nem árt tehát az óvatosság.

cseri

Szeptember elsejétől minden tanteremben kifüggesztendő!

cseri
Lebukott!

Nemváltó műtéten esett át az eredetileg Orbán Viktóriaként napvilágot látó Orbán Viktor ötéves korában, derítették ki brit kutatók, akik egy 1958-ban készült eredeti fotót is találtak Felcsúton, egy ház padlásán. A Fidesz vezérkara a miniszterelnök lemondását követeli.

cseri

A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást,

amely Kligl Sándor szobrászművész legújabb munkája. Szeptembertől minden, közoktatásban részt vevő tanulónak és tanárnak kötelező lesz meglátogatni a művet, amely decemberben a Nemzeti Múzeum gyűjteményébe kerül, jelentette be a főigazgató, L. Simon László.

cseri

Előkerült egy i.e. 406-ban készült kép

az athéni Akropolisz egyik fő nevezetességéről, az Erekhtheionról, amely bizonyítja, hogy a felcsúti kipcsak magyarok még az ókori Görögországban is meghatározták a férfidivatot.

varosikurir cs8 2

Kapcsolódó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Bizonyíték arra, hogy a felcsúti kipcsak magyarok az ókori Görögországban is meghatározták a férfidivatot – Cseri László szerint a világ Orbániában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.