Jelentős értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség, miután kiderült, hogy az Országos Bírósági Hivatal (OBH) informatikai raktárából több eszköz is ismeretlen módon eltűnt. A lopással okozott kár eléri a 24 millió forintot.

[mnky_ads id=”10551"]


Handó feljelentést tett

Jelentős értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított 2017 december 22-én nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), miután kiderült, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) Szalay utcai épületében található informatikai raktárból több eszköz is hiányzik – írta meg a PestiSrácok.hu.
[m[mnky_ads id=”10552"]r> A nyomozás tényét a BRFK kommunikációs osztálya is megerősítette portálunknak. A rendőrség még annyit közölt, hogy a február 22-éig meghosszabbított eljárásnak egyelőre nincsenek gyanúsítottjai, így a nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik.

A leltárt követően megállapították, hogy a hiányzó eszközök értéke összesen 24 millió forintra rúgnak. A portál Információja szerint Handó Tünde 2017. december 20-án feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) és két nappal később a BRFK megindította a nyomozást.
[mnk[mnky_ads id=”10553"]

Mindenki nyugodjon meg, Handó Tünde nagyon elégedett a munkájával

Fellázadtak a bírók a pártirányítás ellen

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. az titok, h mit vittek el? Hogy akarják megtalálni? Lehet, h még dojcstompi stadion-beléptetőrendszere, esetleg Werbőczy abakusza volt benne?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét