Királyi többes, vagy miniszterelnöki egyes? Orbán főközszolga szereptévesztése…..

A magyar miniszterelnök szíve szerint a Kállai kettőst is egyedül járná, a francia négyest meg azért hanyagolja, mert oda illene bevenni legalább Macront.

A gödöllői csata

Miután kedden elmondta Miskolcon, hogy egy miniszterelnöknek semmi köze az önkormányzati választáshoz, szerdán gödöllői látogatásával vigéckedett közösségi oldalán.

„Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Hajrá, Kolozs Csaba, hajrá, Gödöllő!”

A Kolozs családnál tette tiszteletét stábjával, ahol köntörfalazás nélkül elmondta, hogy

„Jó lenne nyerni, végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Itt van a hóna alatt a fővárosnak, aszt szerencsétlenkedünk vele már nem tudom mióta, nem?…”

A helyzetjelentés után jött a nyílt fenyegetés

„Hát a kastélyt azért nem TUDOM vele boldogulni, mert ahhoz kéne egy megállapodás a város meg a kormány között. Mi legyen, hogy legyen, koncepció… megállapodunk – itt aláírást jelez a kezével – akkor ÉN TUDOK ADNI pénzt, meg fejlesztést, sok mindenben tudok segíteni, csak ahhoz kell egy …. azt úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben CSINÁLOK valamit…..”

Uffff, oszt jó napot!

Nem bonyolult a képlet: Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök megzsarolta Gödöllő polgárait, hogy ha nem az általa preferáltra szavaznak, akkor nem kapnak pénzt a kormánytól.

Orbán, a nyelvész…

A klip további részében még helyeskedett egyet a jelölt szám szerint 4 gyerekével és persze előkerült a kutyus is, így rendben volt a cukiság-faktor is. Megtudhattuk a mindenhez is értőtől, hogy a Bounty nevű hajóról kapta a nevét a csoki, ami persze nem igaz, hiszen a szó jelentése: nagylelkű és az elnevezés sziget ahol a hajó kikötött őslakóinak nagylelkűségére, na meg a kókuszdióra utal.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest