Olvasom a híreket, nézem a TV-t és elgondolkozom. Tessék mondani, itt mindenki hiszékeny? Komolyan gondolják, hogy változik valami is és a Fidesz tényleg fél és meghátrál?

Feledékenység homálya borítja itt kérem

az emberek és sajnos az ellenzékiek tudatát is. 1 éve még reménykedtem. Akkor volt határozottság a rabszolgatörvény beterjesztése után. Ma már semmi sincs. Lesz szájzártörvény, lesz kulturális törvényjavaslatból törvény, mert senki ne reménykedjen abban, hogy nem szavazzák meg éjszaka. Majd jön a többi is, ami még nincs és amire talán nem is gondolunk, hogy lehet.

- Hirdetés -

Mi nincs?

Hát kérem összefogás, az nincs! Amíg az nincs, addig itt semmi sem fog változni! Van persze felháborodás: pedagógusok, diákok, színészek és rendezők, bérért tüntetni képes kisebb csoportok között, de összefogásnak nyoma sincs. Néha kimegy az utcára pár ezer, jó esetben 10-20 ezer ember. Elmondják mi a baj és minden marad a régiben. Azt hiszik ezzel megtettek mindent! Aztán hazamegy mindenki megnyugodva: megtettem amit akartam.

Mit hagytatok?

  • Hagytátok a rokkantaktól elvenni a nyugdíjat és járadékossá minősíthették őket!
  • Hagytátok a rendvédelmiseket, rendőröket, tűzoltókat, művészeket, bányászokat, vegyipari dolgozókat, stb. megfosztani a korkedvezményes nyugdíjuktól és adózó járadékosokat csináltak belőlük.
  • Engedtétek a nyugdíjkassza lenyúlását, engedtétek a devizahiteleseket vergődni és bedőlni.
  • Engedtétek a hajléktalanokat elűzni és megfagyni!
  • Engeditek a nyugdíjasokat nyomorogni kb. 500 ezer embert!
  • Engeditek a kórházainkat leamortizálni, az ott dolgozókat kizsigerelni és közben szidni azért, amiért nem is Ők a felelősek.
  • Engeditek a törvények egyoldalú megváltoztatását visszamenőlegesen, ha valakiknek az úgy jó.
  • Engedtétek a Hazámat kirabolni! A földjeinket átjátszani. A munkahelyeket eladni, a munkásokat bérmunkássá silányítani! Mi idős, mozgásunkban korlátozott nyugdíjasok már nem tudunk semmit tenni, maximum elmondjuk, -már aki elmeri- hogy ennek nagyon nagy ára volt eddig is és lesz ezután is.

Ha majd nem a net-adóért megy ki 100 ezer ember az utcára

hanem összefognak és egymást segítve együtt tüntet a munkás és a művész, a pedagógus és a diák, a devizahiteles és a közmunkás, minden megalázott, becsapott, kisemmizett, akkor lesz változás. Addig mindenki sajnálja nagyon magát és a hasonló cipőben járókat. Ne gondoljon a másik ember szenvedésére és nélkülözésére, mert értelmetlen.

Mint ahogy ne beszéljünk parlamenti demokráciáról sem mert az sincs!

Itt kérem -mondjuk ki- Fidesz diktatúra van. Ne várjuk, hogy az EU segít, vagy bárki más, mert senkit nem érdekel, hogy megy ez az ország a lejtőn a mélybe. Még nem késő talán lépcsőt építeni, amin van felfelé út!

De ha most mindenki csak a Karácsonyra készül és ájtatos képpel hagyja embertársait éhezni, megfagyni, kizsigerelni, akkor 2020-ban már késő lesz lépni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét