Kiss László: leváltjuk a Fideszt Óbudán!

Óbudának önálló politikára van szüksége, készen állunk arra, hogy leváltsuk a Fideszt – mondta Kiss László, az MSZP, a DK, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP közös III. kerületi polgármesterjelöltje budapesti sajtótájékoztatóján, pénteken.

Ne a fideszes oligarchák, hanem a lakosság érdekei számítsanak

Kiss László arról is szólt, hogy Óbudán eddig csak a Fidesz felső vezetésének akarata érvényesült – még a helyi fideszes elittel szemben is. Az ellenzék most készen áll arra, hogy megszabadítsa a városrészt a Fidesztől – hangoztatta.

Az a cél, hogy a kerületben ne a fideszes oligarchák pénzügyi érdekei, hanem a kerületi lakosok számítsanak, amikor például a Hajógyári-szigetről, vagy a római-parti mobilgátról van szó – tette hozzá az ellenzéki politikus.

A kerületi ügyintézés átlátható lesz

Kiss László azt ígérte: megválasztása esetén lesz a városrésznek új gyermekrendelője, és két év alatt 100 vagy akár 200 új szociális bérlakás. A kerület ügyeinek intézése pedig átlátható lesz, nem a háttéralkuk fognak dönteni – tette hozzá.

Az ellenzéki összefogás Óbudán készen áll arra, hogy leváltsa a Fideszt – hangoztatta a III. kerület ellenzéki polgármesterjelöltje.

(Forrás: MTI)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük