Sorting by

×

Kistelepülések csesznek el 20-20 millió forintot senkinek és semmire nem kellő “klímastratégiára” és “szemléletformáló honlapra” – ennek járt utána Hadházy Ákos

Jóformán nincs olyan emberi tevékenység, amely közvetve vagy közvetlenül ne járna széndioxid-kibocsátással, ezért a környezetvédelem égetően fontos kérdés a világ összes országában, így Magyarországon is. Az Európai Unió által biztosított pénzből hozzáértők kidolgoztak mindenre kiterjedő tanulmányokat, amiket átvéve és alkalmazva sokat tehetnénk földünkért. Nem pont úgy, ahogy Magyarországon értelmezte a regnáló a problémát.

Hungarikum: klímavédelemből nemzeti mutyi

Bármilyen furcsa, de amit itt látnak, az Baj község klímavédelmi stratégiájának 13. és 62. oldaláról származik. Így kétszer megtudhatjuk a 20 millió forint EU-s támogatásból írt “klímavédelmi tanulmányból”, hogy a faluban vannak háborús emlékművek, a temetőben meg keresztek…

-hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán.

És higgyék el, hogy ez nem az egyetlen röhögni való hülyeség a “tanulmányban” (hiszen önmagában az is az, hogy valaki 20 milliót kap és 130 oldalt ír egy falu “klímastratégiájáról”).

Ha nem hiszi, nézze meg!

Még nagyobb baj, hogy egy honfitársunk vette a fáradtságot és egy sor hasonló “tanulmányt” talált

Ezeket egy egymással összefüggő céghálózat tagjai írták, kedvencem a Magyar Innováció és Hatékonyság Kft. A cégek tulajdonosa pedig egy Molnár Ferenc nevű fiatalember, aki saját honlapján valami egészen szemtelen módon azzal dicsekszik, hogy piacvezető a klímastratégia-piacon. Mert van ilyen:

kistelepülések csesznek el 20-20 millió forintot senkinek és semmire nem kellő “klímastratégiára” és “szemléletformáló honlapra”.

Molnár doktor azzal is dicsekszik, hogy szerinte a személyes vagyona és céghálózata 15 millió eurót (5 milliárd forintot) ér – ez lehet, ha sok ilyen hasonló projektet szerzett.

Ha nem hiszi, hogy ezek a honlapok és stratégiák egy kaptafára készült hülyeségek,

akkor olvasgassa ezeket (Jádi Enikőnek a Fb-profilja szerint amúgy semmilyen környezetvédelmi végzettsége nincs, hanem a Metropolitan Egyetemen végzett Kereskedelem és Marketing szakon):

Kisbér: – szerző: Enikő Jádi
Kunszentmiklós – szerző: Zoltan Oletics
Csákvár – szerző: Zoltan Oletics
Gárdony – szerző: Zoltan Oletics

Nyergesújfalu – szerző: Enikő Jádi

Kapcsolódó

 

Kistelepülések csesznek el 20-20 millió forintot senkinek és semmire nem kellő “klímastratégiára" és "szemléletformáló honlapra" - ennek járt utána Hadházy Ákos

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.