Kisült Lévai Anikó évi rendes mézeskalácsa – kampányvideó az Orbán-konyhából

Idén is betekinthettünk az Orbán-Lévai konyhába, ami nagy dolgok történéseinek színhelye. Nemrég éppen lecsó készült a ház ura prezentálásában, amikor az ex -akkor még regnáló- amerikai elnök telefonált éppen oda, hogy megkérdezze: mi ujsi. A mostani alaklom is szívet melengető: a ház asszonya, a gyerekek és az unokák bevonásával jótékonysági mézeskalács-szíveket sütött. 

A konyhából jelentkezett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, a miniszterelnök felesége

Ha nagy ritkán bepillanthatunk a miniszterelnök és családjának otthonába, akkor az esetek nagy részében a konyha az események színtere. Orbán Viktor szombaton a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet videóját osztotta meg a Facebook-oldalán.

A kampányfilmben Lévai Anikó készít karácsonyi mézeskalácsokat. A miniszterelnök felesége 25. alkalommal vesz részt a jótékonysági mézeskalácssütésben, a süteményeket ezúttal is az adományozók kapják.

A kommentekből betűhíven….

„Lévai Anikó egy igazi tündér! ❤️ Köszönjük!”

„Imadni valok vagytok ,!”

„A sok karitatív munka mellet erre is jut ideje,mert egy nemes lelkű asszony és keresztény.”

„Olyan jó nézni is és hallani is Magyarország Első Asszonyát és a családját”

„Egyszerü , nagyszerű , asszony 😊 csodálatos 5 gyermek édesanyja”

„Iványi Gábor szép hagyománya..”

„Hala Istennek egy intelligens feleség. A Viktor igen szerencsés alak.”

„Benne van a Róza meg az Alíz juuuuj meg az egyik törpi…”

„Aki asszonyt, feleséget, anyát gyaláz, gúnyol, sérteget akár verbálisan is, annak jó lenne elgondolkodnia azon, hogy a mai társadalmunkban mi számít értéknek. A miniszterelnök feleségének öt gyermeke és unokái vannak! Köszönöm.”

Mindez alatt az ura….

A ház ura sem tétlenkedett, szombaton is azzal volt elfoglalva, hogy -kifejezetten szeretett népe érdekében- a régen hallott sorosozást és migránsozást újra a közbeszéd központi elemévé tegye. Hogy miért? Hát, nem ökonomikus okok vezérlik, sokkal inkább az Európai Unióban tervezett költségvetési vétót akarja fájdalommentesen lenyomni a magyarok torkán.

pakolást

One thought on “Kisült Lévai Anikó évi rendes mézeskalácsa – kampányvideó az Orbán-konyhából

  • Szép dolog a jótékonyság, minden tiszteletem azoké, akik bármikor, bárkinek hasznos dolgot tudnak adni. De azért most a kisördög megmoccant. Vajon a kampányvideó árán hány kiló mézeskalácsot lehetett volna venni a rászorulóknak? Tudva azt, hogy pl Szíjjártót havonta több mint 1 millióért fotózzák-videózzák. De vajon kinek? A családján kívül vajon létezik olyan perverz alak, aki a külgarázda képeit nézegeti? De az Orbánné féle videó alatt jó volt olvasni olyan kommentet, hogy:-„Iványi Gábor szép hagyománya”.Azé az Iványi Gáboré, akinek az egyházát Orbán igyekszik ellehetetleníteni, piti, gyerekes bosszútól vezérelve. Szomorú országban élünk, de várjuk a megváltást, talán ’22-re ideér…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük