Sorting by

×

Kiszelly Zoltán valamit nagyon benézett! – A Századvég politológusa nekiment a korosztálynak, amit Orbán éppen bevenni szeretne

Ez van akkor, amikor annyira összekeverednek a dolgok, hogy inkább beáldoznak a riport erejéig egy stratégiailag megnyerni kívánt célcsoportot azért, mert pár percre fontosabb a kínai vakcina becsületéért vívott Fidesz-harc. Kiszelly most ehhez a szerephez adta az arcát, de no para, egy nappal később már úgysem emlékszik rá a Hír TV-t nézők hada, hiszen addigra más lesz az aktuális mondás. A politológus meg nem áll szóba olyan újságírókkal, akik firtatnának bármit is, amit előtte nem hagytak jóvá.

Tömeg állt a Pfizerért, mintha új iPhone-t osztanának….

A péntekre Orbán által előállított őrületet próbálta relativizálni Kiszelly Zoltán, amikor a miniszterelnök az Origo-n keresztül az éj leple alatt -akár Semjén a törvényjavaslatait- közzétette, hogy szabad a gazda, aki akar, regisztrálhat Pfizerre. Úgy tűnik, muszáj volt ezt meglépniük, hiszen szombatra meg kellett legyen a bűvös, előre bejelentett 4 millió magyar legalább 1 dózissal beoltott, hogy ne maradjon szégyenben a Kedves Vezető, aki beígérte.

Kiszelly arra jutott, hogy a Pfizerért pénteken zömmel 20-30 évesek álltak sorban, akik

  • szerinte a globalizáció nyertesei,
  • külföldre utaznak, ott tanulnak,
  • és ezért bedőltek az ellenzék blöffjének, hogy csak a nyugaton elismert vakcinákkal beoltva lehet majd nyugatra utazni.

Később Velkovics kérdésére, hogy az ellenzék behülyítette-e a fiatalokat, akik boldogan állnak sorba a Pfizer-életérzésért, Kiszelly kijelentette,

az oltásra váró fiatalok az új iPhone-ért sorban állókra emlékeztették.

Dévényi István közösségi oldalán reagált a fentiekre:

Kiszelly Zoltánt se azért tartja a NER, hogy okosakat mondjon. Egyébként mindegy is, miért tartják, amennyibe Kiszelly Zoltán kerül nekünk, adófizetőknek, az abszolút hibahatáron belüli, mondhatni, nem tétel. Úgyhogy cserébe megfejtette, hogy tegnap az elhülyített fiatalok álltak sorba a Pfizer-életérzésért, mint amikor az új iPhone-ra várakoznak.

Pfizer-életérzés…

Na, szóval, segítek, ahogy mifelénk szokás, ingyen.

Zolika. Tegnap az történt, hogy kormányod látta, nem lesz meg a szombati meccsekre a négymillió beoltott, mert hiába toljátok idióta hülye gyerek módjára a kínai csodavakcina propagandát, a nép azért józan paraszti ésszel mégis csak a ellenőrzötten, igazoltan hatékony cuccokat választaná. Ezért aztán, hogy meglehessen a törzsfőnök által jövendölt Grand Opening, gyorsan bedobtátok az összes Pfizert a közösbe, Oltakoztatási Black Friday, hiszen a méréseitek (tod, az a cég, ahonnan kapod a remek fizut), már rég kiközvéleménykutatta, hogy az ostoba táblázatosditok ellenére megítélésileg a Pfizer a tuti.

Így aztán egy napra kitört a vakcinademokrácia.

Ja, ezt nem fogod érteni, mert benne van a demokrácia szó. Megmagyarázom. Szóval a vakcinademokrácia azt jelenti, hogy mindenki választhat magának kedvére a rendelkezésre álló oltóanyagokból. Szóval normálisan működnek a dolgok. Na, ezt se fogod érteni. Mindegy.

A lenézett generációval meg az a helyzet, hogy röhögnek rajtatok. Erről is szólt a tegnapi nap. Kiröhögik a béna feudálszarságotokat, a bugyuta propagandátokat, titeket. És közben nem értik, hogy tudja a sok-sok amúgy derék magyar ember ezt a töménytelen marhaságot megzabálni.

Ja, igen, kibertámadás, na, az nem volt. Annyi történt, hogy a nép megpróbálta használni az Ügyfélkaput. Ez lett belőle.”

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Kiszelly Zoltán valamit nagyon benézett! – A Századvég politológusa nekiment a korosztálynak, amit Orbán éppen bevenni szeretne

  • 2021.05.02 - 10:23
    Közvetlen hivatkozás

    Ennek a Kiszellynek kB annyi esze lehet, amennyi kilátszik a fejéből. Amikor az ilyen Kiszelly-félék által gyártott maszlagokat olvas az ember, mindig bevillan, hogy a fideszben nem volt feltétel némi észnek a megléte, vagy a logikus gondolkodás, egyáltalán, a szürkeállomány használata. Értem én, hogy kiadják a pártházban, hogy ma milyen rizsát kell nyomni, de az efféle lény, mint Kiszelly, azért már nagyon gáz

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.